În Liga a IV-a continuă rezultatele surpriză

În Liga a IV-a continuă rezultatele surpriză

minge csm
Echipele înscrise în Liga a IV- de fotbal continuă să producă surprize etapă după etapă. CS Moldova Nouă a fost învinsă în meciul celei de-a XVII-a etapă din acest sezon competițional, de lotul subțire al echipei AS Berzasca, cu scorul de 1 – 0 .
17 etape s-au disputat deja în cadrul Ligii a IV-a de fotbal. Printre meciurile celei de-a XVII-a etape, s-a numărat și derby-ul clisurii. Duelul s-a dat între CS Moldova Nouă și AS Berzasca, una dintre echipele ce în iarnă a pierdut o mulțime de jucători. Deși a avut numeroase ocazii de gol, CS Moldova Nouă nu a reușit să fructifice, fiind nevoită să se recunoască învinsă cu un scor de 1 – 0 , de lotul subțire al echipei din Berzasca.
“S-au înregistrat rezultate interesante. A avut loc derby-ul clisurii. CS Moldova Nouă AS Berzasca 0 – 1 , o partidă care s-a disputat pe un vânt puternic. Echipa din Berzasca a câștigat la limită 1 – 0 , un rezultat care poate fi considerat o surpriză, în condițiile în care formația AS Berzasca a pierdut foarte mulți jucători. Armanca și-a mobilizat elevii și au obținut o victorie la limită. Deși formația din Moldova Nouă a avut foarte multe ocazii, fotbalul se joacă pe goluri. Moldova a ratat ocazia meciului în minutele de prelungire, cu o lovitură de cap din 6 metri, fază care putea să le aducă cel puțin un punct fotbaliștilor din Moldova”, a declarat Florin Știube, organizator de competiții în cadrul AJF CS.
Celelalte rezultate obținute în etapa a XVII-a de echipele înscrise în Liga a IV-a de fotbal din județul Caraș – Severin sunt următoarele :
ACS Rapid Buchin – Muncitorul Reșița 9 – 1 ;
AS AD Mediam Mehadia – Viitorul Caransebeș 0 – 3 ;
ACS Nera Bozovici – AS Agmonia Zăvoi 2 – 1 ;
AS Recolta Rafnic – AS Metalul Bocșa 5 – 10 ;
AS Oravița – AS Minerul Anina 2 – 0 .
După 17 etape disputate în acest sezon competițional, în clasamentul Ligii a IV-a de fotbal conduce Viitorul Caransebeș cu 45 de puncte din 16 meciuri, pe locul doi se află Voința Lupac cu 40 de puncte din 15 meciuri, iar podiumul este încheiat de AS Oravița cu 32 de puncte în cont.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.