“Stelele Banatului”, un real succes

“Stelele Banatului”, un real succes

sb
Tradiționala competiție “Stelele Banatului”, a fost un real succes și în acest an.Ajuns la cea de-a IV-a ediție, turneul desfășurat de această dată la Caransebeș, s-a bucurat de un număr mare de participanți.
Turneul a adunat la Caransebeș zece echipe, reprezentând 10 localități din județele Arad, Hunedoara, Caraș – Severin și Timiș. Datorită omul de afaceri, Dan Avram, tradiționala competiție,“Stelele Banatului”, reunește an de an, nume mari ale fotbalului românesc. Nici anul acesta nu au lipsit legendele. Au fost prezenți la Caransebeș,nume precum, Miodrag Belodedici, Iosif Rotariu, Ovidiu Petre sau Dan Potocianu, alături de mulţi alţi fotbalişti care au încântat generaţii întregi de microbişti.
“A fost frumos. Sper să se mai organizeze astfel de acțiuni. Voi veni cu mare plăcere de fiecare dată”, a declarat Ovidiu Petre.
Spectacolul oferit de cei prezenți a fost unul de mare amploare. Ultimul act al întrecerii a adus în fața publicului prezent echipele din Hunedoara şi Caransebeş, prima dintre formații reuşind să se impună cu scorul de 4-3 şi să câștige trofeul. Evenimentul din Polivalenta caransebeşeană s-a încheiat cu un meci demonstrativ între selecţionata Stelelor Banatului şi o echipă formată din foşti mari fotbalişti de pe plan local. De precizat ar fi faptul că, din echipa Stelelor Banatului a făcut parte și primarul Felix Borcean, care a debutat cu emoții alături de nume, precum Belodedici, Rotariu, Dan Potocianu sau Ovidiu Petre.
“M-am simțit foarte bine la Caransebeș. Sper ca acest turneu să fie organizat în continuare”, a declarat Dan Potocianu.
La finalul întrecerii, se pare că Dan Avram a revenit la sentimente mai bune. Deși anunța că ar fi ultima ediție pe care o organizează, omul de sport s-a arătat vizibil emoționat de bucuria din ochii copiilor și speră ca la edițiile viitoare, cu mai mult sprijin din partea tuturor, “Stelele Banatului” va avea o popularizare mai mare.
“Acești internaționali care au binevoit să fie prezenți, au strâns împreună peste 200 de selecții cu tricoul României pe piept. Foștii fotbaliști prezenți la Caransebeș sunt exemple de urmat pentru copii. În edițiile viitoare, cu un alt sprijin, vom căuta o popularizare mai mare”, a declarat Dan Avram, organizatorul competiției.
La finalul competiţiei, vedetele fotbalului au fost asaltate de fani, pentru autografe şi poze.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.