Prestație bună pentru CSM Școlar în disputa cu Viitorul Caransebeș

Prestație bună pentru CSM Școlar în disputa cu Viitorul Caransebeș

20170121_121420
CSM Școlar Reșița a disputat astăzi, pe teren propriu, primul meci amical din 2017. Jucătorii lui Leo Doană au dispus de liderul Ligii a IV-a de fotbal, ACF Viitorul Caransebeș.
De la ora 11:00, rossonerii au intrat pe terenul sintetic din Valea Domanului pentru primul meci sparing din acest an. CSM Școlar a avut astăzi ca și partener, echipa ACF Viitorul Caransebeș. Prima repriză a fost una de acomodare, cu un joc echilibrat din partea ambelor tabere. Primul gol a venit destul de greu, în repriza secundă. Oaspeții au fost cei care au deschis scorul, însă reșițenii au restabilit egalitatea în minutul următor. Muselin a fost cel care a marcat golul de 1 – 1 . Noua achiziție, Fabian Himcinschi s-a făcut și el remarcat în primul test din 2017. Fabian a marcat pentru scorul final de 2 – 1 pentru rossoneri. Leontin Doană este mulțumit de evoluția jucătorilor săi.
“A fost un meci în care s-a pus accentul mai mult pe latura fizică decât pe cea tehnică. Săptămâna aceasta am lucrat mai mult pe alergare aerobă. Cu mingea am lucrat mai puțin. Sunt mulțumit de acest joc și de efortul depus de jucători. A fost un prim joc de pregătire destul de reușit. Pentru primul joc s-au integrat destul de bine și Fabian și Poiană”, a declarat Leontin Doană, tehnicianul echipei CSM Școlar.
Dan Doran, antrenorul taberei adverse este și el mulțumit de fotbaliștii săi. La finele anului trecut, CSM Școlar învingea gugulanii cu 5 – 2.
“Deși nu am avut programat acest meci când am început pregătirea, am răspuns din nou solicitării domnului Lolea. Am venit și după cum vedeți am făcut un progres față de meciul de anul trecut când am pierdut 5 – 2 . Astăzi a fost 2 – 1 , după ce noi am condus 1 – 0 . Noi am venit după două antrenamente efectuate în sală pentru că la noi terenurile sunt înghetațe. Săptămâna viitoare ieșim și pe teren și sper să avem un parcurs cât mai bun. Despre meci pot să spun că am pierdut nemeritat. Un scor egal ar fi fost un rezultat echitabil, dar două greșeli personale au dus la înfrângere azi”, a declarat Dan Doran, antrenorul formației AFC Viitorul Caransebeș.
Pentru CSM Școlar urmează acum cel mai important amical al iernii. În 26, Reșița se duelează cu formația de primă ligă, Poli Timișoara. Inițial amicalul ar fi trebuit să se desfășoare pe “Mircea Chivu”, însă din cauza condițiilor meteo din ultima perioadă, terenul din Valea Domanului nu se află în “cea mai bună formă”, iar reșițenii sunt nevoiți să joace la Timișoara.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.