Tragedie în Valea Bistrei! Soţ şi soţie au murit asfixiaţi!

usa teracota medicina legala

Un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, în vârstă de 69, respectiv 62 de ani, au murit asfixiaţi în timp ce dormeau. Tragedia a avut loc ieri, într-o locuință din satul Valea Bistrei, comuna Zăvoi, judeţul Caraş-Severin.
Fratele femeii, care locuiește în același imobil, și-a făcut griji, diimineaţa, când a văzut că, deși se făcuse ora 11, cei doi soţi nu au dat niciun semn de viață. Speriat, întrucât ușa de la intrare era încuiată pe dinăuntru, bărbatul a spart un geam ca să intre în locuință. A fost izbit de mirosul de monoxid de carbon, iar când a intrat în casă i-a găsit pe cei doi întinși pe pat. Medicii veniţi cu ambulanţa s-au străduit în zadar să-i readucă la viață.
Se pare că cele două persoane au murit intoxicate cu gazele arse emanate de soba de teracotă defectă. Este posibil ca vântul care a bătut cu furie în noaptea respectivă să fi întors gazele pe hornul casei. Trupurile neînsufleţite au fost transportate la spitalul din Oţelu Roşu, iar cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită de medicul legist în urma efectuării necropsiei celor două cadavre.

Lazăr Câmpeanu

 

Related Posts

Leave a Reply