Echipa de fotbal feminin, ACS Banat Girls Reșița pregătește returul și are nevoie de întăriri

20161127_121309
Echipa de fotbal feminin, ACS Banat Girls Reșița se pregătește de returul campionatului Ligii a II-a de fotbal. Daniel Amariei și Claudiu Șușman caută întătiri pentru retur. În Valea Domanului sunt așteptate fete cu vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani, dar și tinere peste 15 ani. Banat Girls Reșița are nevoie de „noutăți” pentru a câștiga fiecare meci din 2017. Fetele care doresc să înceapă „o carieră” în fotbal trebuie să contacteze antrenorii. Pe site-ul de socializare al clubului reșițean, ACS Banat Girl Reșița, cele interesate găsesc și numerele de telefon la care pot suna pentru înscriere.
„Ne pregătim pentru returul campionatului ligii a II- a de fotbal feminin.Așteptăm întăriri pentru lot.Așteptăm tinere talentate, să se alăture echipei”, se arată pe site-ul de socializare al clubului reșițean.
ACS Banat Girls Reșița este o echipă nou înființată care a avut un tur de campionat extrem de bun. Jucătoarele lui Daniel Amariei și ale lui Cosmin Șușman au câștigat majoritatea meciurilor din tur, la scor. Banat Girls a încheiat turul campionatului pe locul 3.Din 7 meciuri jucate în 2016, fetele de la Reșița au câștigat 5 și au pierdut doar 2. 15 puncte au fotbalistele din urbea Bârzavei în cont. Prima poziție în clasamentul Ligii a II-a este ocupată de Atletic Onix, care a adunat 17 puncte, iar pe 2 este Piros Security cu 16 puncte.

Related Posts

Leave a Reply