Moș Crăciun a trecut prin Valea Domanului

Moș Crăciun a trecut prin Valea Domanului

Ieri după amiază, complexul sportiv din Valea Domanului s-a umplut de copii. Cei mici au venit la stadion, să-l aștepte pe Moș Crăciun.
Confrom tradiției, în fiecare an, înainte de Crăciun, reprezentanții CSM Școlar Reșița pregătesc o mică surpriză pentru cei mai tineri fotbaliști. După un an greu, cu competiții și mai grele, a venit timpul ca munca depusă de cei tineri să fie răsplătită. Moș Crăciun i-a urmărit tot anul pe fotbaliștii din Valea Domanului, iar ieri a poposit la stadion pentru a le oferi un mic cadou.
Alături de cei mici, s-au aflat și 3 dintre fotbaliștii echipei de seniori. L-au ajutat pe Moș Crăciun să împartă cadouri, Cristian Zimmermann, Răzvan Costachi și Laurențiu Breșneni.
De la acțiunea de ieri, nu putea lipsi președintele clubului din Valea Domanului, Viorel Lolea.
“După un an calendaristic și fotbalistic foarte greu pentru clubul CSM Reșița, a venit și Moș Crăciun,bine meritat pentru toate grupele de copii și juniori. Vreau să îi felicit pentru rezultate și pentru munca depusă în acest an competițional și să le doresc multă baftă în anul 2017, când sunt convins că rezultatele centrului de copii și juniori vor fi mult peste ce a fost anul 2016. Vreau să urez tutor anagajaților CSM Reșița, părinților și sportivilor un an nou fericit, Sărbători fericite și să fie 2017 un an mai bun ca 2016,” a declarat președintele CSM Școlar Reșița, Viorel Lolea.
Alături de copiii Reșiței a fost ieri și viceprimarul Adrian Dacica.
“Este o acțiune deosebită. Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, dorim să-i recompensăm pe tinerii sportivi cu câteva cadouri simbolice. Le mulțumim pentru activitatea pe care au depus-o și pentru rezultatele care le-au obținut în competițiile la care au participat. Sperăm ca în noul an să țină steagul sus și să ne aducă tot atâtea bucurii, dacă nu mai multe prin rezultatele pe care le obțin. Le dorim Sărbători fericite și un an nou plin de realizări pe toate planurile, atât personal cât și sportiv”, a declarat viceprimarul Reșiței, Adrian Dacica.
Acțiunea desfășurată ieri pe sinteticul din Valea Domanului a fost organizată de CSM Școlar Reșița. Cadouri au primit 6 grupe de copii, antrenate de Potoceanu, Buda, Boltașiu, Telescu, Roco Sandu și Bercsenyi.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.