Două nume noi în lotul echipei CSM Școlar Reșița

Două nume noi în lotul echipei CSM Școlar Reșița

screenshot_20161220-163133
CSM Școlar Reșița se întărește considerabil. Deși jucătorii se află în vacanță competițională, la Școlar se fac transferuri în această perioadă.
Zilele trecute, lotul din Valea Domanului s-a mărit. După Sărbătorile de Iarnă, alături de formația reșițeană, pun umărul la muncă, încă doi jucători importanți. Au semnat cu echipa din Banat, Fabian Himcinschi, un jucător tânăr, ce vine în Valea Domanului pe postul de atacant. Fabian a cochetat o perioadă cu lotul echipei Dinamo București. Cel de-al doilea jucător ce va juca după vacanță sub culorile CSM Școlar este Cristian Poiană. Poiană este în opinia tehnicianului din Valea Domanului, un jucător care va face diferența în meciuri. Cristian Poiană este un fotbalist cu experiență ce a activat chiar și în Divizia A.
“Am transferat doi jucători. Săptămâna trecută au semnat cu noi. Fabian Himcinschi va juca pe postul de atacant și Cristian Poiană pe postul de mijlocaș. Aceste două trasferuri sunt certitudine. Mai suntem în discuții cu câțiva jucători, dar încă nu s-a concretizat nimic. Pe Cristian Poiană îl știu de mult timp , este un jucător cu experineță care a evoluat și la Divizia A dar și în B , acum în Liga a III-a. L-am dorit foarte mult, este un jucător care face diferența. Despre Fabian pot spune că este un jucător tănăr care a cochetat cu lotul echipei Dinamo București. Sperăm să ne ajute”, a declarat tehnicianul echipei din Valea Domanului, Leontin Doană.
De precizat ar fi faptul că CSM Școlar Reșița, a intrat în vacanță pe un onorabil loc 2. Cu o etapă înainte de finalizarea meciurilor oficiale de anul acesta, jucătorii lui Leo Doană erau pe primul loc. Înfrângerea din ultimul meci oficial al acestui an, cu 1 – 0, la Poli Timișoara, a coborât formația reșițeană pe locul doi. CSM Școlar are 25 de puncte acumulate.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.