Casian Doană, omul meciului la Târgu Secuiesc

doana
Muncitorul Reșița, a disputat ieri seară, meciul etapei cu numărul 13, din cadrul Ligii I de futsal. În cel de-al XIII-lea meci din acest sezon competițional, Muncitorul Reșița s-a duelat, în Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc, cu formația C.S. KSE din localitate.
Plecat de acasă cu tot lotul valid, Ioan Roman nu concepea un rezultat negativ la Târgu Secuiesc. După un joc bun, făcut de jucătorii săi în deplasarea de ieri, victoria, bine meritată de altfel, i-a revenit Reșiței. C.S.KSE este cea mai slabă echipă din ligă, însă Muncitorul nu a avut un meci deloc ușor la Târgu Secuiesc. Ambele echipe, aveau nevoie de cele 3 puncte puse în joc.
Scorul partidei a fost încheiat încă din prima repriză. Reșițeanul Casian Doană a fost omul meciului, reușind să înscrie unicul gol al partidei, în prima parte a jocului. 0 – 1 arăta tabela de marcaj la fluierul de final al primei reprize, iar scorul a rămas neschimbat până la sfârșitul meciului.
“Sunt foarte bucuros că am câștigat acest meci. Cele trei puncte puse în joc erau foarte importante pentru noi, deoarece trebuia să ne menținem aproape de celelalte echipe cu care să ne luptăm pentru play-off. Am dominat meciul pe tot parcursul lui și am avut numeroase șanse de a marca. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru jocul prestat și sper ca la următorul meci, cel cu Odorheiul Secuiesc, să aibă aceeași atitudine”, a declarat antrenorul formației Muncitorul Reșița, Ion Roman.
După victoria obținută la Târgu Secuiesc, Muncitorul are meci greu la finele acest săptămâni, în Sala Polivalentă din Reșița. În fața propriilor suporteri, jucătorii lui Ion Roman primesc duminică, vizita formației Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Înainte de ora jocului, Muncitorul ocupă locul 9 în clasament cu 10 puncte în cont. Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, este una dintre echipele bune din serie, fiind pe locul 5, cu 22 de puncte.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.