Evadat periculos, prins lângă Berzovia! Oamenii legii, cu un câine poliţist, îl caută pe al doilea evadat.

caine politist
Polițiștii din Caraș-Severin au reușit identificarea lui Iulko Zoltan, condamnat la 7 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Acesta a fost depistat, astăzi, joi, 28 iulie, în jurul orei 9.30, între localitățile Vermeș și Berzovia, fiind reținut de către polițiști. Un alt evadat din Penitenciarul din Timişoara se află încă în libertate.
Cei doi condamnaţi au evadat din Secția Exterioară Buziaș a Penitenciarului din Timișoara, la data de 27 iulie a.c., la ora 18.25. Persoanele sunt Gavril Bogdan, de 25 de ani, din comuna Șeica Mare, sat Ștenea, județul Sibiu, condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și Iulko Zoltan, de 36 de ani, din comuna Peregu Mare, sat Peregu Mic, condamnat la 7 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor.
Polițiștii din Bocșa, cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, o echipă a Serviciului pentru Acțiuni Speciale, un câine de urmă, o echipă a Jandarmeriei, precum şi pădurari ai Ocolului Silvic Bocșa sunt în căutarea celui de-al doilea evadat.

Lazăr Câmpeanu

Related Posts

Leave a Reply