Electricienii primăriei Moldova Nouă implicaţi în campania electorală?

Electricienii primăriei Moldova Nouă implicaţi în campania electorală?

De mai bine de 3 zile agitaţie mare la Primăria Moldova Nouă. Au sosit „banerele” liberale (PNL si ALDE) pentru campania europarlamentară din luna mai. Întreg compartimentul „electric” în frunte cu Ing. Stancovici Mladen, au fost disponibilizaţi la instalat de banere. Nacela şi o masină de teren de marca Isuzu au fost puse la dispozitia liberalilor. Ce este foarte important, cine a aprobat ca masina marca Isuzu, achizitionată în baza unui proiect transfrontalier, proiect care prevedea achiziţia mai multor utilaje şi autovehicole pentru compartimentul „situaţii de urgenţe”, care ar fi trebuit fi folosite în caz de incendii şi calamităţi şi nicidecum în campanii electorale la montaj de banere.
Risipa de bani publici continuă la M9. Datorită lipsei de implicare a majorităţii persoanelor implicate in politica locală, Torma continuă să toace bani publici dupa bunul plac. Verzii rămân din nefericire, pentru locuitorii oraşului Moldova Nouă, singura voce constantă din spaţiul public …Cerem ca imediat să fie sistate toate activităţile aferente campaniei europarlamentare, în care sunt implicaţi  angajaţii primăriei Moldova Nouă, banul public în slujba cetăţeanului şi nu în slujba partidelor politice.
Torma, dacă vrea să amplaseze banere, să o facă cu angajaţii firmei lui şi nu cu banii primăriei Moldova Nouă”, spune pentru Cărăşanul Cosana Străinescu, preşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului Verde Moldova Nouă.
Dana Predut
Zi de zi în ochii tăi

Related Posts

Leave a Reply