Liberalii aruncă mănușa, cer revocarea lui Ionuț Popovici din funcția de vicepreședinte

Liberalii aruncă mănușa, cer revocarea lui Ionuț Popovici din funcția de vicepreședinte

Grupul liberal din Consiliul Județean Caraș-Severin au depus deja pentru următoarea ședință de Consiliu Județean un proiect de hotărâre pentru revocarea vicepreședintelui Ionuț Popovici.

Pentru a fi adoptată solicitarea are nevoie de două treimi din voturile plenului, adică peste 20 de voturi, așa că vor trebui să se bazeze și pe voturile grupului PSD din Consiliului Județean, grup care pare că ar fi cel mai interesat să treacă proiectul pentru că deja, doi oameni din acest grup, se pregătesc să preia funcția: fie Anca Pascu, fie Ioan Crina. Conducerea PSD Caraș-Severin și primarii sunt reuniți astăzi la sediul partidului tocmai pentru a decide cum procedează și, mai ales, cine va fi succesorul lui Ionuț Popovici.

Contactat de către reporterii Cărășanul, Ionuț Popovici a refuzat să facă acum declarații, precizând că tot ceea ce are de spus va spune în ședința cu pricina. ” Dacă îmi amintesc bine, lui Popovici parcă i-au cerut demisia și colegii liberali pe motive administrative. Dar politic, oricum îmi amintesc foarte bine cum înjura prin presă pe Ludovic Orban și Klaus Iohannis” a declarat Ion Marcel Vela, liderul PNL Caraș-Severin.

Cristian Franț – Zi de zi în ochii tăi.

Related Posts

Leave a Reply