Marcel Vela se uită spre Matei Lupu, vrea să scape de primarii liberali trecuți pe șest la PSD

Marcel Vela se uită spre Matei Lupu, vrea să scape de primarii liberali trecuți pe șest la PSD

Președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, spune că la Conferința de alegeri a PSD Caraș-Severin a apărut prima dovadă publică cu privire la cei trei primari liberali care au trecut ”pe șest” la PSD.
Spunem pe șest pentru că nu au oficializat această trecere, ei rămânând în acte membrii PNL, dar participând la toate lucrările și deciziile celuilalt partid. Fac acest joc dublu pentru că legea prevede că dacă un primar schimbă partidul pe listele căruia a fost ales, aceta pierde mandatul.
”La Conferința PSD a venit prima dovadă că cei trei primari, de la Ramna, Grădinari și Forotic, sunt membrii de facto ai PSD. Dacă domnul prefect nu va lua măsuri noi, PNL Caraș-Severin, îl vom acționa în instanță și îl vom chema martor chiar pe domnul Liviu Dragnea” spune Marcel Vela. Cu referire directă la declarația președintelui PSD care amintea de cei trei primari liberali care au venit, pe șest, în PSD.
Doar că mingea nu este la Matei Lupu ci la PNL Caraș-Severin care trebuie să le retragă sprijinul politic în timp ce prefectul doar constată încetarea, înainte de termen, a mandatului de primar. Dacă toate actele ajunse la Instituția Prefectului sunt corect făcute…

 

Frant Cristian

Zi de zi in ochi tai

Related Posts

Leave a Reply