Presat de Băleanu şi opinia publică, Torma tot mai aproape de demisie!

Presat de Băleanu şi opinia publică, Torma tot mai aproape de demisie!

„Jale mare” ieri 6-03 -2019 în Primăria Moldova Nouă! Torma dispărut din administraţia locală de mai multe zile. Angajaţii înştiinţaţi pe diferite căi că îşi va da demisia în faţa presei. Gravele probleme sociale, cu care se confruntă Moldova Nouă şi criză financiară severă în care se zbate primăria oraşului îl bântuie pe Torma.Astazi a binevoit  sa ajunga si pe la ,,birou,,insotit de noua lui ,,Consiliera personala,,bineinteles fara demisie!

Ce spun liderii locali despre informaţiile referitoare la demisia primarului M9?

„Până acum şi-a mai dat-o de două, trei ori şi tot nu a plecat,doar fumigene marca Torma ,marea lui performanţă va rămâne în istoria oraşului Moldova Nouă. Primarul şi instituţia primăriei ar fi trebuit să fie factorul de stabilizare socială, politică şi economică a întregii localităţi. Torma, din nefericire pentru noi toţi, a transformat Primăria Moldova Nouă în generator de duşmănie personală, repercusiune economică, fiscală şi politică împotriva cetăţenilor şi oamenilor de afaceri  iar urmările se abat asupra noastră a tuturor. Da, să plece şi să vină când vine tata…urgie a lăsat în urma lui,” spune Eugen Băleanu pentru Cărăşanul.

Lavinia Almăjan, Consilier Local PSD declară: „Numai eu ştiu câte am suferit din cauza acestui individ, jignită şi batjocorită ca la uşa cortului pentru simplu fapt că aveam o opinie diferită în Consiliul Local. Nu cu multă vreme în urmă, în faţa primăriei m-a apostrofat şi înjurat… „mă pis  pe tine şi PSD-ul tău”, cititorii să mă scuze pentru relatarea de mai sus. Oraşul Moldova Nouă suferă datorita lui şi acoliţiilor săi. Să plecăm noi toţi din oraş sau să plece el, Torma cu M9?

Să plece cât mai rapid…

Carasanul

Zi de zi in ochi tai

Related Posts

Leave a Reply