Peste 7.000 de semnături pentru Salvarea Parcului Național Semenic – Cheile Carașului

Peste 7.000 de semnături pentru Salvarea Parcului Național Semenic – Cheile Carașului

Peste 7.000 de semnături pentru Salvarea Parcului Național Semenic – Cheile Carașului au ajuns la Comisia pentru cercetarea abuzurilor de la Senat!

Senatorul Mihai Goțiu a depus la Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat primele 7.148 de semnături strânse în cadrul campaniei Declic ”Salvăm Parcul Național Semenic – Cheile Carașului”.
”Am prezentat sesizarea prin care solicit constituirea unei comisii de anchetă parlamentară pentru cercetarea abuzurilor și ilegalităților din Semenic, dar și a modului în care autoritățile publice, în frunte cu Ministerul Mediului și Ministerul Apelor și Pădurilor și instituțiile din subordine acoperă distrugerile provocate de Romsilva.
Documentația – dovezile și mărturiile despre abuzurile și ilegalitățile comise se întind (în rezumat!) pe aproape 100 de pagini – a rămas spre studiu membrilor comisiei, o decizie urmând să fie luată săptămâna viitoare sau peste două săptămâni.
Vă mulțumesc pentru sprijin și implicare și vă promit că, împreună, scoatem drujbele și TAF-urile din Semenic!” spune senatorul Mihai Goțiu.Dacă nu ați semnat, încă, petiția, o puteți face la link-ul de mai jos. Și mai puteți să o dați mai departe către prieteni și colegi.
”A contat când, lângă dosarul sesizării, am prezentat și primele mii de semnături strânse.
Mulțumesc!” a mai spus senatorul Mihai Goțiu!

Frant Cristian

Zi de zi in ochi tai

Related Posts

Leave a Reply