Liviu Dragnea ignoră Timișul! Dar bate drumul de la București la Reșița pentru a-i aduce un mărțișor Luminiței Jivan

Liviu Dragnea ignoră Timișul! Dar bate drumul de la București la Reșița pentru a-i aduce un mărțișor Luminiței Jivan

Se pare că nici după doi ani de zile Liviu Dragnea, președintele PSD, nu uită felul în care s-a poziționat filiala Timiș în scandalul moțiunii de cenzură cotra premierului Sorin Grindeanu. Deși PSD Timiș a avut astăzi conferința județeană de alegeri, Călin Dobra – un apropiat al lui Sorin Grindeanu – fiind ales președinte, Liviu Dragnea a ales să nu fie în Timiș, alături de colegii săi, așa cum se obișnuia la PSD în asemenea momente.
A ales, însă, să fie sâmbătă la Reșița când conferința județeană a PSD Caraș-Severin își va alege noul președinte. De altfel, în scandalul Grindeanu și filiala din Caraș-Severin s-a poziționat similar cu filiala din Timiș numai că, aici, liderul de atunci, Ion Mocioalcă, a plecat la PRO România, nu înainte să ceară și să semneze o moțiune privind demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților dar și de la șefia PSD.
Singura care s-a opus atunci acestui demers a fost deputatul Luminița Jivan, susținută de o mână dârză de primari, sâmbătă aceasta fiind chiar candidatul pentru funcția de președinte al PSD Caraș-Severin.
Conferința de alegeri va avea loc la Sala Lira a Liceului de Artă din Reșița cu începere de la ora 11.

Cristian Franț

Related Posts

Leave a Reply