Consilierii PSD au părăsit Consiliul Local Reșița! Nu concep scăderi de salarii

Consilierii PSD au părăsit Consiliul Local Reșița! Nu concep scăderi de salarii

 

Consilierii liberali PSD au părăsit marți sala de ședințe a Consiliului Local după ce primarul Ioan Popa nu a vrut să retragă de pe ordinea de zi un proiect de hotărâre prin care se scădeau toate salariile din Primăria Reșița cu 10 procente.
”Anul trecut primeam lunar de la Guvern, din IVG, 3 milioane și ceva de lei. Anul acesta am primit lunar doar 2,5 milioane de lei în timp ce cheltuielile de personal sunt de 2,8 milioane de lei lunar. De unde vreți să le plătesc?” a spus primarul Ioan Popa după ce liderul grupului PSD, Mirel Sabo, i-a cerut să retragă proiectul.
A luat cuvântul și Liviu Gârtoi, liderul sindicatului din Primăria Reșița, care a acuzat că, deși au fost chemate la negocieri, în realizarea prezentului proiect de hotărâre nu s-a ținut cont de cele negociate cu sindicatul.
Pentru că toți cei 11 consilieri locali PNL au votat ”pentru” adoptarea proiectului și doar consilierul PMP, Viorel Mutu a votat ”contra”, proiectul de hotărâre a fost adoptat și în Primăria Reșița salariile vor scădea cu 10 procente.

 

Cristian Frant

Zi de zi in ochi tai

Related Posts

Leave a Reply