Serbări tematice de mare rafinament la toate grădinițele din Moldova Nouă

Serbări tematice de mare rafinament la toate grădinițele din Moldova Nouă

Orașul Moldova Nouă are 6 grădinițe, două dintre ele având limba de predare limba sârbă și toate cele 16 grupe ale acestor grădinițe au pregătit pentru finalul acestei luni serbări tematice.
Micuții de la diverse grupe, la alegerea și ingeniozitatea educatorilor, au ales o anumită temă pentru serbarea de iarnă, fie că au ales dansuri moderne sau populare, ori chiar mici momente dramatice, amfitrionul fiecărei serbări fiind chiar Moș Crăciun.
Dacă la grupele mai mici a fost aleasă ca tematică ”Dansul fulgilor de nea” cei care au depășit acest nivel au ținut să arate că sunt mult mai mari și au organizat dansul crăciunițelor sau chiar obiceiuri ori dansuri populare sau colinde.
De asemenea, dacă la majoritatea grupelor spectacolul a fost în limba română, la grupele cu predare în limba maternă, limba sârbă a fost folosită la serbare, iar Moș Crăciun chiar a dovedit că se poate descurca foarte bine chiar și în limba sârbă.
Părinții au fost și ei extrem de încântați de isprăvile micuțiilor și l-au bombardat pe Moș Crăciun cu hohote de râs, aplauze dar și cu blițul telefoanelor.
”La toate grădinițele din oraș s-a derulat proiectul ”Magia sărbătorilor de iarnă”, care s-a finalizat ieri cu o serbare la fiecare grupă de preșcolari. Moș Crăciun a fost prezent la fiecare serbare, fiind și amfitrionul acestor serbări” ne-a declarat prof. Lavinia Almăjan.

 

 

Frant Cristian

Related Posts

Leave a Reply