Anca Pop a fost înmormântată lângă Dunăre

Anca Pop a fost înmormântată lângă Dunăre

Așa cum și-a dorit celebra cântăreață, familia i-a organizat funeraliile chiar acolo unde și-a găsit sfârșitul, la Șvinița, lângă Dunăre. Aceasta pare să fi fost dorința vedetei, iar familia i-a respectat-o cu pioșenie.
Așa cum am anunțat, încă de luni, scafandrii au scos, luni seara, din maşina căzută în Dunăre o femeie decedată şi au verificat dacă în autoturism se mai aflau şi alte persoane. Ulterior, reprezentanţii ISU Mehedinţi au anunţat că nu au mai fost găsite alte persoane în autoturism.
Dispariţia femeii găsite în maşină a fost anunţată de către sora ei, care a contactat Poliţia Orşova duminică. Femeia găsită moartă în maşină este cântăreaţa Anca Pop, din judeţul Caraş-Severin. Anca Pop, o artistă din localitatea Moldova Nouă, avea 34 de ani şi a colaborat, la un moment dat chiar şi cu celebrul Goran Bregović.
Anchetatorii povestesc că artista se afla la volanul maşinii, prinsă în centura de siguranţă.
Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe pagina de Facebook a cântăreţei Anca Pop.
”Prietena mea cea mai bună, Anca Pop, a murit. Iartă-mă pentru că nu te-am apreciat suficient şi nu am fost destul de recunoscătoare pentru tot ce ai făcut pentru mine. M-ai iubit şi ajutat ca şi cum am fi fost surori, dar eu nu am înţeles asta. Ai fost îngerul meu şi nu am înţeles asta când trebuia. Când va veni vremea să plec şi eu din această lume, ştiu că tu şi mama mea mă veţi aştepta şi îmi voi cere iertare de la voi pentru că nu v-am iubit destul, aşa cum aţi fi meritat, aşa cum m-aţi iubit voi pe mine. Pentru toţi cei care o critică pe Anca Pop chiar şi după moarte: Iisus a spus că multe păcate se iartă celui care iubeşte mult, şi Anca a iubit foarte mult, mai mult decât veţi reuşi să iubiţi mulţi dintre voi cei care o criticaţi. Acum e într-o lume mai bună, în care totul are sens …”, a scris o prietenă a acesteia, pe Facebook.Numele de scenă era ”Shamanca”.
Apropiaţii spun că se îndrepta spre casa părinţilor ei, din Moldova Nouă, în momentul în care a căzut cu maşina în Dunăre.

Dana Petrut

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.