“Lălăiții din Moldova Nouă”, un alt apelativ jignitor utilizat de Torma!

“Lălăiții din Moldova Nouă”, un alt apelativ jignitor utilizat de Torma!

Scandalul concedierilor din primăria  Moldova Nouă continuă fără scrupule din partea ,,demnitarului” de Moldova Nouă, Torma.Ca și cum nu a fost de ajuns ca în prag de sărbători să concedieze 9 persoane și să îi lase fara o pâine pe masa,  în cotidianul Expres de Banat îi și jignește într-un mod ,,inuman,, . Cu atât mai grav este faptul că vine din partea unui primar pe care aceștia l-au votat și în care și-au pus toată încrederea.
„Decât 100 de lălăiți, prefer să rămânem 80 și buni!”.
Oameni simpli rămași fără un loc de muncă și care nu pot reacționa în vreun fel, numai buni de terfeliti prin pressa.  Probabil noii “LĂLĂIȚII” angajați de el în ultimul an corespund standardelor M9. Mobilizare fără precedent pentru a anula proiectul de hotărâre prin care au fost concediate cele 9 persoane, 2 avocați specializați în litigii de muncă au preluat acest dosar. Din informațiile noastre  actiunea va fi îndreptată impotriva tuturor care au contribuit la inițierea acestui proiect cât și asupra consilierilor care au votat proiectul respectiv.
Moldova Nouă va intra în istorie cu un alt capitol interesant. Toți consilierii locali PNL, USR și PMP să se aleagă cu plângeri  penale la DNA. Și asta acum în urmatoarele zile, pentru modul în care au ridicat mâna în ultimii 2 ani.Pot fi multe “surprize, surprize”.Liderul opoziției din consiliul local Lavinia Almajan, spune: “suntem alături de toate persoanele concediate indiferent de culoarea poilitică.  Îi vom susține până la finalizarea tuturor diligențelor pentru recâștigarea dreptului la munca. Decât să concediezi ,,lălăiții”, nu reduci mai bine din cheltuielile inutile? Cheltuieli care sunt lunar de sute de milioane. “

CARASANUL

Related Posts

Leave a Reply