Voința Lupac se pregătește de Liga a III-a!

Voința Lupac se pregătește de Liga a III-a!


Voința Lupac este foarte aproape de a obține o performanță notabilă. Sâmbătă, jucătorii din Lupac își vor da “toată suflarea” pe teren, pentru a obține “viza” spre Liga a III-a.
Formația Voința Lupac va întâlni astăzi, de la ora 17:30, pe teren propriu, echipa Corvinul Hunedoara. Cele două echipe luptă în manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a. În tur, cărășenii care se vor într-un eșalon superior, s-au impus cu scorul de 1-0.
„Cu siguranță ne va aștepta un meci dificil, la fel ca cel pe care l-am disputat în deplasare. Sperăm că vom obține această promovare. Am pregătit foarte bine acest baraj și consider că merităm să jucăm din sezonul viitor în Liga a III-a. Vom aborda returul cu aceeași seriozitate pe care am avut-o la primul meci și consider că echipa noastră este puțin mai experimentată ca cea a Corvinului”, a spus fotbalistul formației Voința Lupac, Iulian Mitru.
Voința Lupac a ajuns să lupte pentru promovare, după ce, la finalul sezonului din acest an, din Liga a IV-a de fotbal, s-a impus, câștigând titlul. În drumul spre Liga a III-a, în coasta jucătorilor din Lupac, a stat formația Viitorul Caransebeș.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.