Antrenor nou la CSM Reșița!

Antrenor nou la CSM Reșița!


CSM-ul își pregătește din timp sezonul ce urmează. După mai multe încercări eșuate de a urca un eșalon, oficialii probabil “și-au învățat lecția”. CSM-ul din Valea Domanului vrea să înceapă “cu dreptul” sezonul competițional ce urmează, fapt pentru care, s-a anunțat deja numele unui nou antrenor.
Oprița se pare că “s-a săturat” de Liga a III-a. În Valea Domanului răsună numele unui alt reșițean. Se pregătește probabil de o nouă încercare de accedere în Liga a II-a, un alt tânăr antrenor. Octavian Benga vine la Reșița, să antreneze destinele CSM-ului în sezonul competițional 2018 – 2019.
“Bine ai revenit acasă, Octavian Benga! Tavi va fi noul antrenor al echipei noastre, în ediția de campionat 2018 – 2019. În vârstă de 37 de ani, revine în orașul natal, unde a debutat ca fotbalist în Liga I. Ultima echipă unde a activate ca technician este ACS Poli Timișoara, în Liga I, din postru de antrenor secund, în sezonul 2017 – 2018. Succes alături de noi, Tavi”, se anunța ieri seară, pe site-ul oficial al clubului reșițean.
CSM Reșița a tot încercat promovarea în ultimii doi ani. Urmează probabil al treilea an, care poate fi cu noroc. În ambele sezoane, gruparea din Valea Domanului a ratat “la mustață”, promovarea în Liga a II-a.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.