Primăria Reșița, alături de copii, de “Ziua Copilului”!

Primăria Reșița, alături de copii, de “Ziua Copilului”!


Primăria Reșița invită copiii în oraș. Reprezentanții municipalității reșițeni, așteaptă copiii din urbea Bârzavei în Parcul Tricolorului. Instituția reșițeană a pregătit un spectacol de zile mari, special pentru cele mai frumoase și sincere ființe, copiii.
Copiii din orașul de la Poalele Semenicului sunt așteptați în data de 1 iunie, în Parcul Tricolorului. Aceștia sunt îndemnați să-și ia părinții de mână și să-i aducă în parc pentru a le aminti de copilărie.
Primăria a pregătit special pentru tinerii din oraș, concerte Red Flame, Peregrinii și Epoca, Piesa de Teatru – Omul de Turtă Dulce, dar și activități de desene pe asflat, karaoke, sculptură, pictură, confecționat turtă dulce, jocuri și face painting.
Acțiunea are loc în data de 1 Iunie, în Parcul Tricolorului din Reșița, în intervalul orar 16:00 – 21:00.
“Copile, ia-ți părinții de mână și amintește-le cum a fost atunci când joaca era cel mai important lucru din viața lor! Te așteptăm, împreună cu ei, în Parcul Tricolorului, să facem “chestii” împreună”, se arată pe site-ul de socializare al Primăriei Reșița.
Acțiunea din Parcul Tricolorului este organizată de Primăria Reșița, Centrul de Voluntariat Reșița, Teatrul de Vest și Centrul Județean pentru Cultură.

Related Posts

Leave a Reply