Centrul de Voluntariat Reșița sărbătorește ziua de 1 Iunie în “Autobuzul Copilăriei”!

Centrul de Voluntariat Reșița sărbătorește ziua de 1 Iunie în “Autobuzul Copilăriei”!


Voluntarii din Reșița nu au uitat de “Ziua Copilului”. Tinerii de la Centrul de Voluntariat din Reșița și nu numai, vor sărbători așa cum se cuvine, ziua dedicată celei mai frumoase perioade din viața noastră…copilăria.
Voluntarii din urbea Bârzavei sărăbtoresc în avans “Ziua Copilului”. Începând cu ora 9 dimineața, voluntarii urcă în “Autobuzul Copilăriei”, pe traseul Govândari – Muncitoresc și retur. În autobus, tinerii se ocupă e face painting, ateliere hand made, modelat de baloane, împletit brățări, magie, jonglerie, dar și workshop situații de urgență – informare preventivă. Acțiunea se va încheia la ora 13.00.
“Mâine, 31 mai 2018, între orele 9 si 13 ne plimbam prin Reșița cu Autobuzul Copilăriei. Si nu ne plimbăm oricum, facem în mers atelierele noastre generatoare de bucurie și de optimism. Așa ne propunem, de fiecare dată, să fim noi, echipa de voluntari, un motiv bun pentru care lumea să ne caute la evenimentele și activitățile din comunitate. De cativa ani asa serbăm Ziua de 1 Iunie, Ziua Copilăriei, în mers”, se arată pe site-ul de socializare al Centrului de Voluntariat Reșița.
În acest an, partenerii centrului în organizarea acestui eveniment sunt Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, Primăria Reșița, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Semenic Caraş-Severin, Societatea de transport local TUR, Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița, Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița, Colegiul Național „Diaconovici-Tietz” și Școala Gimnazială Nr.8 Reșița.

Related Posts

Leave a Reply