Toată suflarea sportivă de la CSM Reșița, “s-a aliat” pentru un stadion frumos!

Toată suflarea sportivă de la CSM Reșița, “s-a aliat” pentru un stadion frumos!


Stadionul de ateltism din Reșița are acum o altă față. În ultima perioadă, “s-a lucrat” din greu, pentru ca atleții Reșiței și nu numai, să se poată antrena la cele mai înalte standarde. Sportivi, antrenori și directori, cu toții “au pus umărul la muncă”, pentru reabilitarea stadionul din govândari.
“Pe lângă pregătirea sportivă, pentru competițiile importante care urmează pentru Clubul Sportiv Municipal din Reșița, Campionatele Balcanice de Atletism, Europenele de Box, zilele acestea am îneput și un proiect de reabilitare a stadionului de atletism. Toți lucrează la amenajarea propriului lor stadion, iar pista este deschisă atât iubitorilor de mișcare, cât bineînțeles și pentru antrenamentele sportivilor de performanță”, a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal din Reșița, Rusalin Fîc.
În ceea ce privește stadionul de atletism, de precizat ar fi faptul că pista este pusă la dispoziția iubitorilor de alergare, dar cu singura condiție ca, în momentul în care timpul nu este favorabil, să încerce să evite alergarea, pentru că pista totuși este de zgură și este moale și se ajunge la distrugerea ei.

Related Posts

Leave a Reply