Țiganii din Brădișorul de Jos mână în mână cu administrația locală din Oravița?

Țiganii din Brădișorul de Jos mână în mână cu administrația locală din Oravița?

 

Cu tot efortul depus de procurorul Bucurică  de combatere a crimei organizate de pe raza orașului Oravița, în special a clanurilor Țigănești, iată că, din nou, un clan țigănesc (cel din  Maidan al familiei Bonescu) încearcă să impună taxe locale agenților comerciali de pe raza satului Brădișorul de Jos-sat aparținător localității Oravița. Una din firmele vizate pentru obținerea de foloase necuvenite este și SC Banat Telecom. Modul în care au decurs lucrurile sunt de neimaginat astăzi în lume nu în Oravița. La data de 29.03.2016 orele 13.30 numitul Bonescu Daniel Trandafir din Brădișorul de Jos s-a prezentat la sediul Societății Banat Telecom din Oravița unde, pe un ton amenințător, a cerut să îi fie furnizate servicii de telecomunicații gratuite întrucât domeniul public de pe raza satului Brădișorul de Jos îi aparține lui. Cu toate că i-au fost solicitate documente prin care să arate că deține în proprietate aceste terenuri mai sus numitul nu a avut ce să prezinte reprezentanților Banat Telecom. Nemulțumit de răspunsul primit omul ,,bine intenționat,, s-a pus pe treabă: a luat drujba și s-a pus pe tăiat stâlpii care susțineau rețeaua de fibră optică ce furniza servicii de televiziune, internet și telefonie. După circa o oră abonații au sesizat lipsa semnalului de tv și internet. Prezentă la fața locului o echipă de intervenție CaTv a constatat că două persoane tăiau stâlpii de susținere a rețelei de fibră optică la intrarea în satul Brădișorul de Jos. Datorită faptului că erau deosebit de agresivi și amenințați fiind cu moartea, echipa de intervenții s-a retras și a sunat la dispeceratul Poliției Oravița. S-a prezentat la fața locului o echipă operativă compusă dintr-un jandarm și un polițist care au cercetat la fața locului incidentul luând declarații atât făptuitorului cât și unui angajat al Societății Banat Telecom. Surprinzătoare a fost atitudinea polițistului care nu a luat nici o măsură împotriva lui Bonescu care, chiar și în prezența oamenilor legii, amenința angajații Societății Banat Telecom cu moartea dacă mai intră în sat și pun mâna pe vreun cablu, ba mai mult, nu le-a fost înmanat procesul verbal de cercetare la fața locului.

,,Ne vom adresa și altor instituții ale statului pentru că acest incident a fost programat și pus la cale de administrația locală din Oravița. Dacă există o problemă legată de amplasamentul stâlpilor trebuia, în mod normal, să fim notificați pentru a intra în legalitate. Dar, prea multe s-au întâmplat în 3-4 zile..mai ales că, cetățenii din Brădișorul de Jos spun că acest individ a adunat și adună semnături pentru susținerea PSD-ului în alegerile locale,, spune Eugen Băleanu manager General Banat Telecom.

 

Ionuț Dascălu

Related Posts

3 Comments

 1. PSD
  31/03/2016 at 07:36 Reply

  Ursu o jigodie de om, un HOT cum nu sa mai văzut . Locuitori din aceasta așezare vor Răspunde prin votul din 5 Iunie .

 2. suptire
  31/03/2016 at 20:56 Reply

  Cateva chestii:
  1. Procurorul umbla beat mai tot timpul si are servicii gratuite la orice bodega.
  2. Primarul trebuia anchetata pana acum de procurorul lu peste
  3. Mai ziaristilor vedeti ca „datorita” se scrie cand are conotatii pozitive, in cazul vostru de jurnalisti, trebuia sa scrieti „din cauza” fiindca are conotatii de limbi in usa procurorului. Voi si saltimbancii de la expres mai scrieti ode. Pe gratis sau asa din deontologie ?

 3. gion
  19/04/2016 at 21:24 Reply

  Bucurica e beat, el nu mai stie ce si cum, cand si unde. E numai beat ! Hai sa bem

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.