Performanță : Aur la Turneul Final, pentru handbalistele de la Traian Vuia!

Performanță : Aur la Turneul Final, pentru handbalistele de la Traian Vuia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Handbalistele Luciei Moruț au încununat Turneul Final, cu o bine meritată medalie de aur. Aflate în luptă la Turneul Final de Junioare IV, desfășurat la Reșița, fetele de la Traian Vuia au avut un parcurs de excepție, finalizat cu titlul de campioană.
După ce au învins în finală cu scorul de 16 – 15, echipa Torok Râmnicu Vâlcea, fetele din urbea Bârzavei se bucură de aur. Medalia obținută este o performanță notabilă, iar modul în care au jucat reșițencele la acest turneu este demn de apreciat. Elevele Luciei Moruț au încheiat competiția neînvinse.
16 echipe au luptat la Reșița, în două locații, pentru un loc în finală. Au intrat în duel în orașul de la Poalele Semenicului, ACS United Galați, CSM București, LPS Banatul Timișoara, CS Pheonix Baia Mare, CSS Bacău, CSO Pantelimon, CSS Petroșani, CSM Miercurea Ciuc, CSS Galați, Tricolorul Breaza, ASC Corona Brașov, LPS Vaslui, CSM Ploiești, HC Torok Râmnicu Vâlcea, CSS Cluj-Napoca și nu în ultimul rând, campioana, Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița.
„A fost un meci foarte greu în finală. Toate meciurile acestui turneu au fost foarte grele, pentru că am întâlnit cele mai bune jucătoare ale României. Sunt foarte bucuroasă că fetele mele m-au ascultat și au pus în valoare aproximativ tot ceea ce am făcut noi la antrenamente. La această vârstă, este foarte greu, dar le mulțumesc foarte mult. Am o echipă ordonată și în teren și în afara lui. Fetele au dat din ele tot ceea ce au avut mai bun și au jucat cu dorință și devotament. Am câștigat o medalie de aur și nu știu dacă Reșița a mai câștigat vreuna de acest gen. Este o medalie muncită și le mulțumesc fanilor că au fost alături de noi. De asemenea, vreau să le mulțumesc organizatorilor și oficialităților din oraș. Reșița este un oraș mic, dar este cunoscut pe plan sportiv la toate nivelele și la toate secțiile”, a declarat Lucia Moruț, antrenoarea echipei reșițene.
Viceprimarul Adrian Dacica a fost oficialul nelipsit de la evenimentele sportive din oraș, care a acordat premiile la sfârșitul turneului.
„A fost un spectacol deosebit. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestei competiții și vreau să-i felicit pe toți cei care au participat. De asemenea, vreau să le felicit pe fetele noastre pentru prestația pe care au avut-o și pentru victoria din finală. Am fost încântat de determinarea, dăruirea și dorința de victorie arătată dehandbalistele reșițene. De asemenea, vreau să o felicit pe profesoara Lucia Moruț, fără de care nu ar fi fost posibilă obținerea acestor rezultate”, a spus Adrian Dacica.
Au jucat pentru echipa campioană, Ariana Pascal, Denisa Rotaru, Ioana Danilescu, Rebeca Babuțiu, Roxana Voina, desemnată și cea mai bună jucătoare a turneului, Lorena Scurtu, Alessia Diaconescu, Oana Tote, Slagiana Radosavlevici, Rut Spiridon, Flavia Tîmpa, Patricia Gavriluța, Alexandra Urdei, Roxana Ilie, Rebeca Imbri și Maria Danda.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.