13 medalii pentru atleții de la CSU Reșița, la Campionatul Național de marș!

13 medalii pentru atleții de la CSU Reșița, la Campionatul Național de marș!


Campionatul Național de 20 de km marș a avut loc zilele trecute la Pitești. Întrecerea care a adunat la start cei mai buni mărșăluitori din țară, a avut printre participanți și reșițeni de la CSU Reșița, care au fost și de această dată la înălțime.
Sportivii Clubului Universitatea din Reșița au cucerit 13 medalii, individual și pe echipe. Cele 15 medalii înseamnă, cinci locuri I, patru medalii de argint și patru de bronz.
La seniori, podiumul a fost în exclusivitate reșițean, cu Alin Știrbu în vârf, urmat de Narcis Mihăilă și Marius Cocioran. Cei trei sportivi au format echipa CSU Reșița, campioană națională de seniori.
“Echipa CSU Reșița 2, în componența Ionuț Dogaru, Ionuț Pleșu, Remus Rădoi, Alexandru Batog, a devenit campioană națională la tineret, cu timpul realizat fiind pe locul secund la seniori. La tineret, individual, Ionuț Dogaru a cucerit medalia de argint, iar Ionuț Pleșu pe cea de bronz. De asemenea, Alexandru Batog a cucerit medalia de bronz la juniori. Au curs medaliile și în competiția feminină, unde echipa CSU Reșița, în componența Ana Rodean, Mihaela Acatrinei, Lăcrămioara Căruceriu, Loredana Cocoș, a devenit campioană națională la senioare. La individual, Ana Rodean a cucerit titlul național. De asemenea, Bianca Molnar a devenit vicecampioană națională la tineret, categorie la care Lăcrămioara Căruceriu a intrat în posesia medaliei de bronz”, arată site-ul oficial al clubului reșițean.
De precizat ar mai fi faptul că atleții sunt antrenați de Octavian Măzăran, Gheorghe Ardeleanu și Marius Cocioran.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.