Performanță: Coda Vinci merge la turneul final!

Performanță: Coda Vinci merge la turneul final!


Coda Vinci a reușit calificarea la Turneul Final de Minifotbal! După un parcurs de zile mari, în cadrul Turneului Regional, zona Sud – Vest, desfășurat la Craiova, jucătorii din urbea Bârzavei se bucură de performanță. În premieră, Coda Vinci, merge la turneul final de la Alba Iulia.
Craiova a fost cu noroc pentru reșițeni. După ce au terminat pe primul loc în grupă, și au trecut cu 5 – 4 în sferturi de Liberty Hunedoara, bănățenii au ajuns în semifinală.
“Bravo Coda Vinci Reșița, calificare în semifinale, la Turneul Regional de Minifotbal zona S-V, inclusiv calificare în premieră la turneul final , după un meci dramatic,, Coda Vinci Reșița 5-4 Liberty Hunedoara. Felicitări”, apreciază președintele Asociației Județene de Minifotbal din Caraș – Severin, Adrian Caracoancea.
În aceeași zi cu sferturile, a avut loc și semifinala. Coda s-a duelat cu Borussia Hermannstadt Sibiu, și a fost învinsă 2 – 1, însă calificarea la turneu final de la Alba Iulia nu le-o mai poate lua nimeni reșițenilor.
“Semifinala Turneului de Minifotbal zona S-V, Borussia Hermannstadt Sibiu 2-1 Coda Vinci Reșița. Felicitări echipei Coda Vinci Reșița, pentru prestația la acest turneu, felicitări pentru calificarea la Turneul final de Minifotbal,”, a adăugat Caracoancea.
Turneul Final de Minifotbal, la care va participa și Coda Vinci din Reșița va avea loc în perioada 6 – 8 iulie, la Alba Iulia.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.