Gimnastele de la CSȘ Reșița, evoluție de excepție la Campionatul Național Școlar de la Oradea!

Gimnastele de la CSȘ Reșița, evoluție de excepție la Campionatul Național Școlar de la Oradea!


Gimnastele de la Clubul Sportiv Școlar din Reșița “sărbătoresc”! Cele 15 sportive, ce au participat la Campionatul Național Școlar s-au întors ieri de la Oradea, și nu oricum, ci cu rezultate pe măsura muncii lor.
Campionatul Național Școlar de gimnastică ritmică, ce a avut loc zilele trecute la Oradea, a adus multe medalii pentru sportivele de la CSȘ Reșița. Deși nu toate reșițencele au urcat pe podium, antrenoarele sunt mulțumite de evoluția tuturor.
Echipa de categoria a IV-a, a obținut bronz, Daliana Făgăraș a urcat pe locul doi la categoria 7 ani, Rebeca Grădinaru a obținut și ea o medalie de argint la fără obiect, iar Sofia Perenu și-a trecut în palmares, o medalie de bronz la individual compus.
Binecunoscuta Larisa Ristea a fost din nou la înălțime, cucerind medalia de bronz, la cerc, categoria junioare, iar la aceeași categorie, colega ei, Cătălina Anghelina a urcat pe trei la măciuci.
“Momente plăcute din timpul Campionatului Național Școlar – Oradea 2018! Cinci bronzuri la echipa de categoria a 4-a, Daliana Făgăraș locul 2, la 7 ani, Rebeca Grădinaru, locul 2, fără obiect, 8 ani, Sofia Perneu loc 3, individual compus, Larisa Ristea, loc 3, cerc, junioare, Cătălina Anghelina, loc 3 măciuci, junioare, ansamblul mica gimnastă, loc 5, Larisa Trebuian, loc 4, individual compus. Și celelalte sportive au concurat frumos și vă felicit, atât pe sportive cât si pe antrenoare și arbitra, dar și pe minunații părinți, care au fost la înălțime cu goarne, galerie , freze, gustări, navete și tot ceea ce a fost nevoie”, spune antrenoarea Luminița Lațcu.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.