Peste 600 de participanți au alergat la Crosul Național ”Ziua Olimpică” Reșița 2018!

Peste 600 de participanți au alergat la Crosul Național ”Ziua Olimpică” Reșița 2018!


Crosul Național “Ziua Olimpică”, s-a bucurat și anul acesta de un real succes. Peste 600 de concurenți au răspuns prezent la acțiunea desfășurată astăzi în urbea Bârzavei.
Crosul ajuns la cea de a 14-a ediție a adunat la start, elevi de la școlile din municipiul Reșița și din alte localități ale județului.Toți participanții au primit tricouri, medalii și diplome cu însemnele olimpice.
“Am obținut locul I, dar a fost destul de greu. Sunt entuziasmat, căci m-am distrat și am făcut mișcare. Să faci sport este mult mai bine decât să stai la calculator. Mai bine să mergem pe afară, decât la telefon”, a spus un campion.
De la evenimentul de astăzi nu a lipsit nimeni. Concluziile la final au fost trase de prof.dr. Liliana Dacica, din partea Academiei Olimpice Române, filiala Caraș – Severin.
”Ne bucurăm că și astăzi la ediția a XIV-a a Crosului ”Ziua Olimpică” am avut un număr mare de participanți, peste 650 de la școlile din Reșița, dar și de la Caransebeș, Anina, Oravița, Oțelu Roșu, Bozovici. Ne bucurăm încă o dată că tinerii au înțeles că sportul înseamnă mult pentru sănătate”, a spus Liliana Dacica.
Competiția desfășurată astăzi la Reșița, a fost organizată de Academia Olimpică Română – Filiala Caraş-Severin având ca parteneri Primăria Municipiului Reşiţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin, Universitatea Eftimie Murgu Reșița şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Caraş-Severin. Inspectoratul Județean de Poliție și Inspectoratu Județean de Jandarmi au asigurat securitatea la întreceri.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.