Începe Campionatul Regional de minifotbal – Regiunea Sud – Vest! Coda Vinci intră în luptă pentru Caraș – Severin!

Începe Campionatul Regional de minifotbal – Regiunea Sud – Vest! Coda Vinci intră în luptă pentru Caraș – Severin!


Cele mai bune echipe de minifotbal din partea de sud – vest a țării intră în luptă la Campionatul Regional. 20 de formații se întrec la Craiova, în cadrul turneului programat în perioada 8 – 10 iunie, pe terenurile sintetice de la Baza Atletico. Coda Vinci, cea mai bună echipă din Caraș – Severin, are dueluri grele, însă ambiții mari și speră să revină la Reșița, calificată la turneul final.
La Craiova vor fi prezente echipe din județele Dolj, Gorj, Vâlcea, Mehedinți, Sibiu, Hunedoara, Caraș-Severin și Timișoara. Se anunță meciuri spectaculoase. Reșița face parte din grupa C, alături de Hermannstadt Sibiu, FC Nurvil Râmnicu Vâlcea, Zoppas Industries Timișoara și ISU Gorj Târgu Jiu.
Meciurile se vor disputa începând de vineri, 8 iunie, de la ora 12:00. Finala competiției este programată pentru duminică, 10 iunie, de la ora 14:00. Primele 6 echipe din Campionatul Regional Sud-Vest se vor califica automat laCampionatul Național de la Alba-Iulia.
Coda Vinci intră în luptă mâine, de la ora 13:00, cu ISU Gorj Târgu Jiu, urmând ca tot mâine, de la ora 20:00, să se dueleze cu Zoppas Industries. În 9 iunie, Reșița are meci direct cu Sibiu, de la ora 10:00, iar după amiază, de la 16:00, ține pipet formației din Vâlcea.
“Echipa de pe locul I din acest sezon, Coda Vinci, va participa la Turneul Regional de la Craiova, în perioada 8 – 10 iunie. Le dorim success jucătorilor și sperăm să ne calificăm mai departe”, a declarat președintele Asociației Județene de Minifotbal din Caraș – Severin, Adrian Caracoancea.
De precizat ar mai fi faptul că, echipa campioană regională primește drepul de achiziționare a licenței de participare la EMF Champions League 2018. La turneu se dispută 2 reprize de câte 20 de minute, iar în caz de egalitate se vor executa lovituri de departajare, în urma cărora, învingătoarea va mai primi un punct în clasament.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.