Voința Lupac, matematic campioană!

Voința Lupac, matematic campioană!


Cu o etapă înainte de final, Voința Lupac este campioană în Liga a IV-a de fotbal. În data de 6 iunie, croații au programat ultimul meci, la Anina, însă nimic nu mai poate schimba clasamentul. Decernarea cupei a fost devansată cu o rundă. Voința Lupac a sărbătorit momentul, pe teren propriu.
Ce a însemnat Voința Lupac în sezonul care stă să se încheie?! 21 de meciuri disputate până în acest moment, 20 de victorii și un singur rezultat de egalitate. Golaverajul este și el de invidiat de celelalte echipe. Croații au marcat 106 goluri și au primit doar 7.
Cupa şi medaliile de campioni au fost decernate într-o atmosferă incendiară, cu cântece, aplauze, şi un spectaculos foc de artificii. De la eveniment nu a lipsit nici “capul” AJF-ului din Caraș – Severin, Viorel Lolea, care a înmânat cupa pentru Voința din Lupac.
„Trebuie să felicităm întreaga familie Voinţa Lupac pentru parcursul din acest campionat, şi nu numai. Merită felicitat întreg staff-ul, în frunte cu primarul Marian Vlasici şi cu antrenorul Boşco Vişatovici, şi sper ca acest titlu de campioană judeţeană să fie încununat şi cu o promovare în Liga a III-a. Le dorim multă baftă şi suntem alături de ei, în dificila misiune pe care o au în compania echipei Corvinul Hunedoara”, a declarat Viorel Lolea.
Omul care „ține în spate” echipa din Lupac, primarul Vlasici, vorbește pentru prima dată despre Liga a III-a și despre șansele croaților.
„Sunt foarte bucuros, sunt mândru de echipă şi de toţi concetăţenii care vin să ne susţină. Îl felicit pe Boşco Vişatovici, care a fost tot timpul alături de echipă şi a antrenat-o foarte bine. Acum urmează examenul cel mai important, dacă îl trecem, mergem în Liga a III-a, dacă nu, ne întoarcem în Liga a IV-a. Mergem înainte cu dorinţa să jucăm fotbal”, a declarat, primarul Marian Vlasici.
Mândru de munca lui, Boșco Vișatovici speră că jucătorii săi vor trece de baraj și vor accede într-un eșalon superior.
„Şi-au făcut treaba băieţii cu vârf şi îndesat. Avem acum o dublă de baraj cu Corvinul Hunedoara, mai avem două săptămâni de pregătire, iar băieţii sunt foarte motivaţi, sper să trecem de acest baraj şi să promovăm în Liga a III-a”, a spus antrenorul Boşco Vişatovici.
La baraj, pentru promovare, Voinţa Lupac luptă cu CS Hunedoara, care şi-a asigurat deja titlul de campioană în județul Hunedoara. Confruntarea va avea loc în dublă manşă, în zilele de 16 şi 23 iunie, cu primul joc pe terenul hunedorenilor.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.