Primăria Reșița, alături de copii, de “Ziua Copilului”!


Primăria Reșița invită copiii în oraș. Reprezentanții municipalității reșițeni, așteaptă copiii din urbea Bârzavei în Parcul Tricolorului. Instituția reșițeană a pregătit un spectacol de zile mari, special pentru cele mai frumoase și sincere ființe, copiii.
Copiii din orașul de la Poalele Semenicului sunt așteptați în data de 1 iunie, în Parcul Tricolorului. Aceștia sunt îndemnați să-și ia părinții de mână și să-i aducă în parc pentru a le aminti de copilărie.
Primăria a pregătit special pentru tinerii din oraș, concerte Red Flame, Peregrinii și Epoca, Piesa de Teatru – Omul de Turtă Dulce, dar și activități de desene pe asflat, karaoke, sculptură, pictură, confecționat turtă dulce, jocuri și face painting.
Acțiunea are loc în data de 1 Iunie, în Parcul Tricolorului din Reșița, în intervalul orar 16:00 – 21:00.
“Copile, ia-ți părinții de mână și amintește-le cum a fost atunci când joaca era cel mai important lucru din viața lor! Te așteptăm, împreună cu ei, în Parcul Tricolorului, să facem “chestii” împreună”, se arată pe site-ul de socializare al Primăriei Reșița.
Acțiunea din Parcul Tricolorului este organizată de Primăria Reșița, Centrul de Voluntariat Reșița, Teatrul de Vest și Centrul Județean pentru Cultură.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.