Gimnastele de la Reșița, număr impresionant de medalii la “Cupa Timișoara”!

Gimnastele de la Reșița, număr impresionant de medalii la “Cupa Timișoara”!


“Cupa Timișoara” 2018 a adus rezultate bune pentru gimnastele de la Reșița. Înainte de o altă cupă extrem de importantă, sportivele de la CSS Reșița au intrat pe covorul de concurs, la “Cupa Timișoara”. Reșițencele au revenit acasă cu un număr impresionant de medalii.
La categoria junioare, în cadrul “Cupei Timișoara” la gimnastică ritmică, Cătălina Anghelina a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere la minge, a obținut locul trei la măciuci și același loc la individual compus. Tot la junioare, Larisa Ristea, cea mai reprezentativă sportivă a Reșiței, și-a adjudecat locul II la individual compus, a urcat pe doi la măciuci și a obținut o medalie de aur la panglică. Categoria a IV-a a adus bronz la Reșița, prin Ana Maria Mihalache, la coardă, panglică în individual compus. La aceeași categorie, Larisa Trebuian a obținut argint la coardă și bronz la cerc, iar Alexandra Aldescu a urcat pe doi la cerc și pe 3 la panglică. La mica gimnastă, 8 ani, Sofia Perneu a fost cea mai bună la individual compus, fără obiect și cerc. Issabel Ungureanu a obținut și ea locul I la individual compus și fără obiect și locul doi la cerc, iar Dariana Condescu, aur la fără obiect, cerc și individual compus. Toate sportivele menționate mai sus, sunt antrenate de Luminița Lațcu.
Celelalte medalii au fost aduse de ansamblul mica gimnastă, care a obținut locul 3, Briana Birta, sportivă care la categoria a III-a a obținut un bronz la panglică și unul la cerc, Daliana Făgăraș, care a urcat pe 2 la fără obiect, Nevena Vișatovici, loc doi la cerc și panglică și 3 la individual compus, și Rebeca Grădinaru, la categoria mică gimnastă, care a obținut locul III la individual compus și la fără obiect.
“Cupa Timișoara” 2018 s-a încheiat cu success pentru sportivele Clubului Sportiv Școlar din Reșița. Începând cu categoria 7 ani, până la categoria junioare, fetele noastre au ocupat locuri fruntașe, revenind acasă cu medalii”, a declarat antrenoarea Luminița Lațcu.
“Cupa Timișoara”, ediția 2018 a fost un bun prilej de verficare pentru Larisa Ristea și Larisa Trebuian, care astăzi se îndreaptă spre un concurs extrem de important. Mâine, cele două sportive, “se acomodează” la Cupa “Irina Deleanu”, o competiție de tradiție, cu participare internațională.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.