Cristi Pătru „tratează” deja cu noi jucători!

Cristi Pătru „tratează” deja cu noi jucători!


Fostul finanțator al Academiei “HC Adrian Petrea”, Cristi Pătru, a revenit în lumea handbalului. După ce “și-a luat mâna” de pe sportul cu mingea mică, Pătru a hotărât să se întoarcă. Pătru nu poate sta departe de acest sport și îi sare din nou în ajutor.
Cristi Pătru începe tratativele pentru sezonul ce urmează. Astăzi încep discuțiile pentru buget, obiectiv și noi jucători, foști reșițeni, spune Pătru. Pătru vrea să aducă “înapoi acasă” câțiva jucători “locali”.
“Așteptăm să discutăm despre bugete, despre obiective, despre anul viitor. Deja sunt în tratative cu jucători de-ai noștri reșițeni, care m-aș bucura să vină înapoi acasă. Mă bucur că avem handbal în continuare la Reșița”, a declarat Cristi Pătru, actual președinte al secției de handbal de la CSM Școlar Reșița.
Cristi Pătru este omul care și-a dorit ca handbalul din urbea Bârzavei să nu moară. Având aproape foști jucători de Ligă Națională, Cristi Pătru a reușit să formeze o academie de handbal și o echipă de seniori, care după doar un an de la înființare, a promovat în Liga Națională. HC Adrian Petrea a fost un proiect frumos, care însă nu a avut finalitatea dorită. Pătru revine acum în lumea handbalului, cu speranțe mult mai mari.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.