Coda Vinci a avut meci greu cu FC CSKA Reșița!

Coda Vinci a avut meci greu cu FC CSKA Reșița!


Campionatul Județean de Minifotbal din Caraș – Severin este pe punctul de a se finaliza. Lupta pentru locul doi este încă deschisă, iar liderul Coda Vinci nu mai poate fi ajuns, deși etapa trecută a avut meci greu cu FC CSKA Reșița.
La finalul săptămânii trecute, formațiile înscrise în campionat au disputat meciurile etapei cu numărul 16. Dedeman a trecut cu 1 – 0 de Team 80’s, Camera de Comerț a realizat scorul etapei, impunându-se 8 – 2, în disputa cu Autoliv Reșița, iar liderul Coda Vinci a trecut greu de FC CSKA Reșița, scor 5 – 4. În cadrul aceleiași etape, Steaua Reșița a învins Humanitas Pro Deo cu 6 – 4, iar Muncitorul s-a impus 3 – 0 în fața echipei AS Banat.
“Derby-ul etapei a fost meciul dintre FC CSKA și CodaVinci, un meci frumos ,cu multe ocazii de a marca la ambele porți ,un joc cu ambiții. La pauză ,echipa FC CSKA, conducea cu 2-1. După pauză, au înscris din nou la scorul de 3-1, și părea favorită la câștigare, însă nu au știut să gestioneze bine rezultatul, iar experiența jucătorilor de la Coda Vinci s-a văzut din nou, aceștia reușind să întoarcă rezultatul până la final. În acest weekend se vor juca ultimele două etape din acest sezon 2017-2018, astfel că iubitorii de minifotbal sunt așteptați la baza sportivă Munti Sport din parcul Siderurgistului, sâmbătă și duminică, începând cu orele 10.00”, a declarat președintele Asociației Județene de Minifotbal din Caraș – Severin, Adrian Caracoancea.
Înainte de duelurile ultimelor etape, în clasament conduce Coda Vinci cu 48 de puncte, urmată de Camera de Comerț cu 35 de puncte și de Dedeman cu 34 de puncte, însă cu un joc mai puțin disputat, partidă restantă care va avea loc vineri, de la ora 18:00, la baza sportivă Munti Sport .

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.