La finalul Campionatului Național Școlar de Înot, 10 medalii au rămas la Reșița!

La finalul Campionatului Național Școlar de Înot, 10 medalii au rămas la Reșița!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Campionatul Național Școlar de Înot a fost și anul acesta un real succes al organizatorilor. Bazinul Olimpic din Reșița, i-a găzduit, timp de două zile, pe cei mai buni 320 de sportivi de la cluburile sportive școlare din România. Reșița a intrat în concurs cu 15 sportivi și a obținut un număr de 10 medalii.
22 de cluburi sportive școlare din România s-au prezentat în weekend la Reșița cu cei mai buni sportivi. Reșița nu a reușit să facă echipă la toți anii, dar a obținut un număr meritoriu de medalii, 10 la număr, dintre care una de aur, 5 de argint și patru de bronz. Cea mai bună sportivă a Reșiței a fost de departe Teodora Careba.
“Duminică s-a încheiat la Reșița Campionatul Național Școlar de Înot, o competiție la care au participat 320 de sportivi. Rezultatele pe care le-a obținut Clubul Sportiv Școlar Reșița, prin cei 15 înotători sunt unele foarte bune. Se detașează Teodora Careba, care a luat locul I la 50 fluture, 3 locuri II la 50 liber, 100 liber, 50 spate, și tot Teodora Careba a mai obținut încă două locuri III, la 100 bras și 100 fluture. Ema Balint a obținut locul II la 100 spate și 50 spate, și două locuri III prin ștafeta de fete , la 4×50 mixt și 4×50 liber, care a fost formată din Teodora Careba, Ema Balinț, Florescu și Burciu. Per total, din cele 22 de cluburi sportive școlare, echipa noastră s-a clasat pe locul 8, un loc destul de bun, având în vedere că nu am avut numărul suficient de sportivi, ca să facem echipă la toți anii de naștere. Normal trebuia să avem 24 de înotători, ca să avem toată echipa completă, noi am avut 15. Rezultatele sunt bune, sperăm ca să obțină la fel și la Campionatele Naționale de la București, care vor avea loc în iunie”, a declarat directorul Clubului Sportiv Școlar din Reșița, Marius Crețeanu.
De precizat ar mai fi faptul că, locul I în clasamentul general, în cadrul Campionatului Național Școlar, a fost obținut de Timișoara, urmată pe locul II de Emil Racoviță București și locul III Târgu Mureș.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.