Echipa de handbal, CSM Reșița, a făcut spectacol cu juniorii!

Echipa de handbal, CSM Reșița, a făcut spectacol cu juniorii!


Echipa de handbal masculin, CSM Școlar Reșița a făcut ieri seară, în Polivalenta reșițeană, un spectacol total. Având în față cea mai slabă echipă din Divizia A, seria B, reșițenii și-au rulat în repriza secundă juniorii, care au arătat parcă mai bine ca seniorii în teren.
Juniorii Reșiței prind curaj. După ce seniorii “au făcut toată treaba”, ducând scorul în prima repriză la 23 – 9, în repriza secundă, Bote și-a permis să introducă doar juniori. În jocul cu ADEP Satu Mare, ultima clasată, fără niciun punct în cont, CSM Reșița s-a impus 48 – 21, spectacolul total fiind oferit de tineri.
Meciul CSM Școlar Reșița – ADEP Satu Mare a contat pentru cea de-a XVII-a etapă din cadrul Diviziei A de handbal masculin, seria B și a fost arbitrat de Chiriac și Cordescu din Gorj.
“Un meci tipic de campionat, am câștigat la o diferență mare. Echipa oaspete a venit fără câțiva titulari. Sper să continuăm tot așa. Mai avem 5 etape. Sper să facem maximum de puncte din aceste etape. În repriza secundă au fost mai mulți juniori. Trebuie să se pregătească și ei, pentru că urmează turneul semifinal la toate grupele de vârstă. Sper să ne calificăm măcar cu trei echipe la turneul final. Avem viitor la handbalul reșițean și asta ne bucură”, a declarat președintele secției de handbal de la CSM Școlar Reșița, Dorinel Gurbină.
Juniorii s-au bucurat de rezultat și de faptul că seniorii “le permit”, datorită scorului foarte mare realizat în meciuri, să intre și ei, pentru a acumula experință.
“A fost un meci foarte bun. Putem să acumulăm mai multă experiență pentru ce urmează pentru noi, pentru evoluția noastră ca jucători, ca să putem urca cât mai sus, în Liga Națională și vreau să felicit colegii a fost un meci foarte bun, parcă mai bine ca seniorii”, a declarat Antonio Gârboni.
“A fost bine, am câștigat la mare diferență. Ne-a dat mare încredere acest rezultat și parcă pe zi ce trece progresăm tot mai mult”, a declarat Marius Negru, unul dintre juniori.
După victoria fabuloasă obținută ieri seară, CSM Școlar Reșița este pe locul 8 în clasament cu 18 puncte. Următoarea etapă, reșițenii merg la CNE Sighișoara, echipă, pe care în tur, au învins-o, acasă, 29 – 22.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.