Spectacol la superlativ! Gimnastele de la CSȘ Reșița, cele mai bune la “Cupa Primăverii”!

Spectacol la superlativ! Gimnastele de la CSȘ Reșița, cele mai bune la “Cupa Primăverii”!


“Cupa Primăverii” la gimnastică ritmică a adunat ieri după amiază, la Reșița, cele mai frumoase sportive. La toate categoriile de vârstă, mai puțin senioare, fetele au intrat pe covorul de concurs, oferind publicului din urbea Bârzavei, un spectacol la superlativ, de grație și eleganță.
Competiția organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret din Caraș – Severin a fost un spectacol total, dar un concurs destul de dificil pentru sportivele de la Reșița, care au intrat emoționate, mai ales că defilau în fața propriilor spectatori. S-au întrecut pentru premii, gimnaste de la Oradea, Timișoara și bineînțeles Reșița.
“Cupa Primăverii a luat sfârșit! Mulțumim DJST-ului, domnului Făgăraș că a asigurat sonorizarea în această competiție, Mioarei Bloju că ne-a ajutat, gemenelor mele preferate că au scris la diplome de le-a durut mânuța, părinților acestor sportive care au fost deosebiți, fostelor mele gimnaste Timeea și Alina Dumitruc, regret că nu am făcut o poză și cu ele și sponsorului căruia nu-i știm numele, care a asigurat prânzul sportivelor”, a declarat la final, antrenoarea Luminița Lațcu.
La categoria 7 ani, “Mica Gimnastă”, locul I a fost ocupat de reșițeanca Daliana Făgăraș de la CSȘ. Categoria 8 ani a avut-o câștigătoare, la individual compus pe Sofia Perneu, tot de la CSȘ Reșița, pe doi s-au situate Issabel Ungureanu și Dariana Condescu, iar podiumul l-a încheiat Rebeca Grădinaru, toate de la CSȘ.La aceeași categorie, dar la fără obiect, locul I a fost ocupat de Rebeca Grădinaru, locul doi de Sofia, și locul III de Dariana Condescu, toate reșițence. La cerc am avut tot podium reșițean. Issabel Ungureanu, Sofia Perneu și Dariana Condescu au urcat pe rând pe podium.
La categoria a IV-a, cea mai bună la individual a fost Larisa Trebuian, urmată de Maria Făgăraș și Nevena Visatovici. La aceeași categorie, la cerc, au urcat pe podium, Maria Făgăraș, Ana Mihalache și Nevena Visatovici, iar la panglică s-a impus Larisa Trebuian, urmată de Maria Făgăraș și Ana Mihalache.
La categoria a III-a, Alexia Lațcu și Briana Birta au obținut locul III la individual compus. Alexia a obținut și locul I la panglică, dar și argint la cerc. Briana și-a trecut și ea în palmares un loc doi la panglică și unul la minge.
La junioare, Anghelina Cătălina a fost cea mai bună la cerc, minge dar și la individual compus.
Larisa Ristea a fost și ea pe val la acest concurs de la Reșița. Nominalizată în lotul național de junioare, cu pregătire la club, Larisa s-a clasat pe doi la individual, a fost prima la măciuci și tot cea mai bună la panglică.
“A fost un concurs amical, bine venit înaintea Campionatului Național de copii. Au participat toate categoriile, mai puțin categoria senioare. Au intrat în concurs “mica gimnastă”, categoria a IV-a, a III-a și junioare. Fetele noastre s-au descurcat destul de bine, au avut ceva emoții pentru că a fost un pas important înaintea unei competiții importante, dar au făcut față cu brio concursului de la Reșița”, spune antrenoarea Dana Tîrba.
Gimnastele s-au bucurat de concurs, și-au depășit emoțiile și speră că la următoarele concursuri vor avea o comportare și mai bună.
“Am concurat. A fost foarte bine. Am concurat la fără obiect, cerc și ansamblu. Eu cred că la fără obiect mă descurc cel mai bine. Am greșit puțin la cumpănă și la piruetă, a declarat micuța Dariana, în vârstă de doar 7 ani.
“Eu practic gimnastica ritmică de la 4 ani. Am început la grădiniță și apoi am urmat la performanță. Sper să fie cât mai bine și să reușesc să prind cât mai multă experiență, a declarat Sofia Perneu.
Cătălina Anghelina, cea mai bună gimnastă, în concursul individual de ieri, s-a bucurat și ea să concureze la Reșița, în fața propriilor fani.
“Am participat la Cupa Prieteniei. M-am bucurat mult să concurez în fața propriului public, dar am avut și emoții. Acum urmează alte concursuri. Vom avea o competiție la Timișoara și apoi Școlarul, care este foarte important pentru mine. Acolo particip cu toate obiectele și sper să câștig”, a declarat una dintre cele mai experimentate gimnaste ale Reșiței, Cătălina Anghelina.
“Cupa Primăverii” la gimnastică ritmică a fost organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș – Severin, care le-a oferit sportivelor, premii constând în echipament sportiv, rucsacuri, diplome și medalii.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.