“Pas greșit” pentru CSM! Rossonerii, semieșec cu Național Sebiș!

“Pas greșit” pentru CSM! Rossonerii, semieșec cu Național Sebiș!


CSM Reșița s-a încurcat astăzi la Sebiș. Într-un joc ce a contat pentru cea de-a XXII-a etapă din cadrul Ligii a III-a de fotbal, seria a IV-a, rossonerii nu au avut noroc la Sebiș. Reșițenii au fost foarte aproape de un eșec, după ce “au tras cu dinții” pe tot parcursul jocului, pentru a obține victoria. CSM Reșița se întoarce de la Sebiș doar cu un rezultat de egalitate, 1 – 1, însă scorul este echitabil. Reșița ar fi putut pierde astăzi, dacă Național Sebiș nu ar fi ratat penalty-ul în ultimul minut de joc.
Partida de la Sebiș a curs echilibrat. Ambele echipe au jucat un fotbal frumos, însă rossonerii au fost ceva mai proaspeți și cu mai multă dorință. Nu a fost să fie însă. După un 0 – 0 la pauză, în minutul 48 a venit și primul gol, marcat de Breșneni, jucătorul Reșiței. Replica formației gazdă a venit însă imediat. În minutul 56, Săulescu a marcat pentru 1 – 1, scorul final al partidei de la Sebiș.
Putea să fie și mai rău însă. În minutul 93, Săulescu a fost faultat în careu de Zimmermann. Norocul Reșiței a fost în Ontel, care a ratat, și meciul s-a finalizat 1 – 1. Oprița este dezamăgit, dar mulțumit de punct.
“Sunt dezamăgit pe de o parte, că nu am reușit să câștigăm, dar până la urmă trebuie să ne mulțumim și cu punctual acesta, ținând cont că au ratat penalty în ultimul minut. Trebuie să fiu bucuros că nu am pierdut, dar e clar că aș fi vrut să câștigăm, să ținem aproape de Șirineasa, să ne desprindem și de Sebiș. Este vorba până la urmă de un punct în deplasare, la o echipă care e în spatele nostru. Noi am fost echipa care am încercat să controlăm jocul, să jucăm mai mult, ei s-au mulțumit cu egalul, au tras mai mult de timp, au stat pe jos. Este un rezultat echitabil, după aspectul jocului”, a declarat Daniel Oprița.
Șirineasa și-a făcut treaba astăzi, iar Reșița se mai distanțează puțin de lider. Rossonerii sunt tot pe 2, cu 41 de puncte. Șirineasa este prima cu 53 de puncte în cont. Național Sebiș a rămas pe 3, cu același punctaj ca al Reșiței. CSM Lugoj este pe 4, tot cu 41 de puncte.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.