Daniela Lupșan, noul director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret din Caraș – Severin!

Daniela Lupșan, noul director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret din Caraș – Severin!


Numirea lui Cătălin Hogea, ca subprefect al județului Caraș – Severin a lăsat Direcția Județeană pentru Sport și Tineret fără director. “În schimbul” lui Hogea, avem acum alt director. Daniela Lupșan, o cunoscută persoană în lumea părții de tineret, a voluntariatului și a mansardei din Reșița și nu numai, a preluat frâiele DJST-ului, cel puțin pentru o perioadă.
Vremuri noi, numiri noi și concepții noi. Daniela Lupșan vine să schimbe total relația DJST-ului cu mass media. Daniela Lupșan este omul care l-a înlocuit pe Hogea și are planuri mari pentru instituția cărășană. În primul rând, Daniela Lupșan își dorește o foarte bună colaborare cu presa din Caraș.
“Pentru mine a fost o provocare. Eu lucrez din ’92 la tineret. La început nu am știu cu ce se mănâncă asta. Pe parcurs am întâlnit oameni foarte faini în munca mea, poate i-ați mai văzut și voi prin presă, oameni care m-au format, m-au responsabilizat și mi-au dat un sens. Îmi place foarte mult munca de tineret, nu aș renunța pentru 1000 sau 1500 în plus la salariu, să mă ocup de administrare, de tabără, de gestionat activități la sport. Mie îmi place ce fac și vreau să fie puțin interimat. Bugetul nostru, de la începutul anului, pentru bunuri și servicii a fost 50.000, am cheltuit 40.000 până am venit eu, mai avem 10.000. Avem, în afară de bunuri și servicii, buget la tineret și la sport, dar este și acesta foarte mic, care trebuie compensate cu foarte multă muncă și cu multă energie”, a declarat Daniela Lupșan, noul director al DJST CS.
Fostul director al DJST CS, Cătălin Hogea a fost numit subprefect de Caraș – Severin la începutul lunii februarie, iar numirea Danielei Lupșan, în locul lui Hogea a fost făcută la finalul aceleiași luni, însă acest lucru a fost mai puțin discutat, fiind vorba, cel puțin deocamdată, de un interimat.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.