Pugilistul reșițean Costel Ruță, cu șanse, la Campionatul European!

Pugilistul reșițean Costel Ruță, cu șanse, la Campionatul European!


Pugilistul reșițean, Costel Euță, se află în această perioadă în pregătire, cu lotul național de tineret. Boxerul de la Reșița se antrenează intens, la Bacău, pentru Campionatul European de Tineret ce bate la ușă. Reșițeanul are șanse reale la o medalie.
La categoria 49 de kg, Costel Ruță încearcă să facă o surpriză frumoasă la europene. În 16, lotul de tineret al României pleacă în Italia, acolo unde reprezentanții țării noastre vor lupta pentru medalii. Ruță s-a prezentat exemplar la ultimele turnee internaționale la care a participat, lucru care le dă încredere antrenorilor că va face o figură frumoasă și la Campionatul European din Italia.
“Îl avem acum pe Costel Ruță la 49 de kg, este la lotul național de tineret de box, de la Bacău și va pleca pe data de 16 la Campionatul European de tineret de box, în Italia. Sperăm să ne facă o surpriză plăcută. A fost la două turnee internaționale. În Republica Moldova a câștigat, în Ungaria a avut o comportare bună, și a avut un meci de verificare la Bacău, unde a câștigat. Aștept rezultatul de la europene. Este foarte important”, a declarat antrenorul Gheorghe Radu.
Costel Ruță este unul dintre cei mai reprezentativi pugiliști reșițeni, și iată-l acum, după foarte multă muncă, cu șanse reale la o medalie europeană.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.