Daniel Oprița : “La final, oricum mă gândesc că și dacă terminăm pe locul doi, vom fi promovați!”

Daniel Oprița : “La final, oricum mă gândesc că și dacă terminăm pe locul doi, vom fi promovați!”


CSM-ul a prins elan! După o serie de victorii neîntrerupte, în fața unor echipe bune din ligă, Oprița are încredere că echipa lui va sărbători la final de sezon promovarea în eșalonul secund.
Șirineasa este departe de locul doi, poziție pe care s-a instalat Reșița, însă Oprița a scos-o din calcule. Potrivit principalului din Valea Domanului, Șirineasa nu trebuie să aibă drept de promovare. Oprișa spune că, teoretic, Reșița trebuie “să-și facă treaba”, să termine pe poziția a II-a și este promovată în B.
“Ar trebui toată lumea să facă mai mult tam-tam, pentru că, ce se întâmplă la federație și cu legile astea, e strigător la cer. Să spui că este în regulă, avem dreptate, a recunoscut și Șirineasa, și nu dai depunctarea. Până la urmă nu e vorba numai de depunctare, nu ne mulțumim numai cu depunctarea, trebuie să nu aibă drept de promovare, asta e problema! Uitați-vă, după 4 luni, se rejoacă meciul, Cermei cu Sebiș. Importante sunt alegerile și cred că și voturile. Nu se poate să se rejoace meciul. După 4 luni, numai la noi se întâmplă. Asta e! Chiar dacă meciul nu s-a jucat pe teren, dacă e regulamentul așa cum e, trebuie respectat! Cum toate echipele celelalte respectă, nu știu de ce ar trebui să fie unele favorizate. Cum bagă domnul Saracină bani, așa bagă și Reșița. Dacă bagi bani, fii în regulă cu actele, cu tot ce trebuie, și atunci nu zice nimeni nimic, dar eu sper că putem să-i prindem și fără să le ia cele nouă puncte, până la finalul campionatului. La final oricum mă gândesc că și dacă terminăm pe locul doi, vom fi promovați. Dacă putem să-i prindem pe cei de la Șirineasa și fără le ia punctele, așa ar fi cel mai bine! Dacă terminăm în fața lor la final, sigur le ia nouă puncte atunci, să spună că au respectat regulamentul, dacă nu, se mai gândesc, ne mai trimit pe la TAS”, a declarat Daniel Oprița, principalul din Valea Domanului.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.