Primăria Reșița, alături de seniori!

Primăria Reșița, alături de seniori!


Primăria Municipiului Reșița nu uită de seniorii de oraș. Special pentru persoanele vârstnice, instituția reșițeană organizează un concurs de șah, table și remi, la finalul căruia, cei mai buni vor fi răsplătiți cu premii “consistente”.
Primăria Municipiului Reșița, prin Direcția de Asistență Socială, organizează “Cupa Seniorilor”, un concurs de șah, table și remi pentru persoanele de vârsta a III-a. Competiția se va desfăşura la “Centrul pentru Persoane Vârstnice” de pe strada Teilor şi în incinta “Clubului pentru Persoane Vârstnice” de pe strada George Enescu, nr. 4, în perioada 18 aprilie- 5 mai.
Seniorii Reşiţei interesaţi sunt invitaţi să se înscrie la sediul Primăriei sau la centrele unde se va desfăşura evenimentul, până în data de 16 aprilie. Seniorii nu pot rata un asemenea concurs, mai ales că la final vor fi răsplătiți. Locul I primește 5 zile demipensiune la Diana Resirt Herculane, locul II 3 zile demipensiune, la același hotel, iar locul III o excursie la Moldova Nouă și plimbare cu Vaporetul pe Dunăre. Premiile sunt oferite de către primărie, în parteneriat cu Bacolux Hotels.
Pentru înscrieri sau alte detalii suplimentare se pot apela numerele de telefon 0255/221964 sau 0720314905.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.