Ziua Poliției Române va fi sărbătorită şi la Reşița, printr-o serie de evenimente şi demonstrații.

Ziua Poliției Române va fi sărbătorită şi la Reşița, printr-o serie de evenimente şi demonstrații.

Inspectoratul de Poliție a județului Caraş-Severin, va organiza mai multe evenimente cu ocazia sărbătoririi zilei Poliției Române, de la 25 martie.

Ieri a avut loc un concurs de tir, devenit deja tradițional, la care au participat 15 trăgători, câştigător fiind declarat comisarul Şandru Bogdan, şeful Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care a reuşit 99 de puncte din 100 posibile. Pe podium au mai urcat agentul şef principal de poliţie Cornea Adrian, din cadrul Secţiei 2 poliţie rurală Caransebeş şi agentul şef principal de poliţie Moşteoru Marian din cadrul Poliţiei oraşului Moldova Nouă, toți trei fiind premiaţi cu echipamente sportive, de către Asociaţia Sportivă Dinamo Reşiţa. Pentru zilele următoare, IPJ Caraş-Severin mai are programate, tot cu ocazia celebrării zilei Poliției Române, întreceri sportive de tenis de masă, table şi minifotbal.

Vineri, pe 23 martie, de la ora 11.00, în Parcul Tricolorului din Reşiţa, va fi organizată şi o expoziţie, în cadrul căreia vor fi prezentate echipamente şi armament din dotarea Poliției, mijloace de mobilitate şi intervenţie, unele dintre activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute. Atracția zilei de vineri, va începe de la ora 13:15, când lucrătorii subunității de elită a Poliției Române din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, vor face o demonstraţie de acțiune şi de luptă.

 

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.