FC Voința Lupac, de neoprit! Viitorul Caransebeș, învinsă de lider!


Echipele înscrise în Liga a IV-a de fotbal, Caraș – Severin au început returul. FC Voința Lupac este de neoprit, în drumul spre titlul de campioană. Voința a învins contracanditata la locul I, Viitorul Caransebeș.
Weekendul recent încheiat a aparținut fotbalului din Liga a IV-a. Formațiile din Caraș – Severin s-au duelat pe puncte, în cadrul etapei a XIV-a din campionat. FC Voința Lupac a trecut de Viitorul Caransebeș cu scorul de 3 – 2 și a rămas pe primul loc, distanțându-se la 4 puncte de principala contracandidată la titlu, Viitorul Caransebeș.
Tot în cadrul celei de-a XIV-a etape, CS Moldova Nouă a stat, iar CS Oravița a trecut fără probleme, cu scorul de 3 – 1 , de Foresta Armeniș.
În deplasarea de la Bozovici, Metalul Bocșa s-a impus 3 – 2, iar Rapid Buchin a câștigat 6 – 0 duelul cu Steaua Dunării Pojejena.
După meciurile disputat în etape a XIV-a, în clasament conduce FC Voința Lupac cu 34 de puncte, urmată de Viitorul Caransebeș cu 30 de puncte, iar pe 3, încheie podiumul CS Oravița cu 21 de puncte.
Următoarea etapă, liderul FC Voința Lupac are deplasare la Steaua Dunării Pojejena, Croația Clocotici stă, Agmonia Zăvoi joacă acasă cu Buchin, Viitorul Caransebeș pe teren propriu cu Berzasca, Nera Bozovici joacă la Anina, Metalul Bocșa acasă cu CS Oravița, iar Moldova Nouă are duel cu Foresta Armeniș.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.