CSU Reșița merge ceas!


Echipa de handbal feminin, CS Universitatea Reșița merge ceas! Reșițencele au trei victorii legate, contra echipelor bune din Divizia A, seria B. Ultima reușită, CSU Reșița a bifat-o la Pitești, acolo unde a trecut fără probleme prea mari de FC Argeș.
Zilele trecute, CSU Reșița s-a duelat, în deplasare, într-un joc ce a contat pentru cea de-a XXI-a etapă din cadrul Diviziei A, seria B, de handbal feminin, cu FC Argeș, echipă bună, aflată pe locul 6 în clasament cu 28 de puncte în cont.
Jucătoarele lui Cristi Busuioc au condus pe tot parcursul jocului. În Sala Universității, sub privirile atente ale arbitrilor Nitișor și Stamatoiu, CSU Reșița a condus la pauză 12 – 9 , iar scorul final a fost tot în favoarea echipei din Banat, 23 – 22.
După victoria de la Pitești, CS Universitatea Reșița ocupă locul 7 în clasament cu 27 de puncte în cont. Următoarea etapă, programată abia în 30 martie, CSU Reșița are meci acasă, cu echipa de pe locul 5, CSU Oradea.
În clasamentul Diviziei A, seria B, liderul rămâne de neatins. CS Minaur Baia Mare este prima, cu 49 de puncte. Locul doi în Divizie îl ocupă SCM Timișoara cu 42 de puncte, iar pe 3, încheie podiumul, ASC Corona Brașov, cu 34 de puncte.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.