Bazinul Olimpic din Reșița, plin de copii!

Complexul Municipal de Sport și Sănătate din Reșița a găzduit în weekend, “Cupa Mărțișor” la înot. Competiția destinată în primul rând copiilor, a adunat la start aproximativ 200 de copii.
Bazinul Olimpic din Reșița a fost în weekend arhiplin. Piscina s-a umplut de copii, care au înotat pentru premii și diplome.
Primăria Municipiului Reșița a dat start la proiectul “Sănătate prin înot”. Acesta cuprinde o serie de activități pentru copii, și are ca scop atragerea și implicarea lor în activități sportive pentru distracție și recreere, dar și descoperirea tinerelor talente.
“În acest an, Primăria Reșița, împreună cu Asociația Județeană de Natație și Pentatlon Modern, dorește să organizeze un număr cât mai mare de competiții, prin care să se promoveze, în primul rând, toate ramurile de sport care se practică în Reșița. S-a începutul cu înotul. Vom continua cu alte sporturi, iar înotul va fi prezent aproape în fiecare lună în calendarul primăriei”, a declarat directorul Clubului Sportiv Școlar din Reșița, Marius Crețeanu.
La bazin, sâmbătă, cei mici s-au întrecut în probe de ștafete sportiv – distractive. Micuții au fost susținuți din tribună de un număr mare de spectatori.
“Mi-a plăcut foarte mult, mai ales că am concurat și la sfârșit am primit premii. Sunt foarte bucuroasă că am concurat. Nu fac de mult timp înot. Sergiu m-a învățat să înot, antrenorul nostru. Ne înțelegem foarte bine cu el. Într-o zi ne-a dat două bomboane și în altă zi, o bomboană, a spus Natalia Costoiu, în vârstă de doar 6 anișori.
Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Reșița, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Caraș – Severin și Asociația Județeană de Natație și Pentatlon Modern.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.