Handbaliștii reșițeni, deplasare la Sighișoara!


Echipa de handbal masculin, CSM Reșița se pregătește de o deplasare destul de dificilă la Sighișoara. Duminică seară, jucătorii lui Marcel Vulpe și ai lui Radu Bote se luptă cu HCM Sighișoara, într-un joc ce va conta pentru cea de-a XIV-a etapă din actualul sezon competițional al Diviziei A de handbal masculin, seria B.
Handbaliștii rossoneri merg la Sighișoara, de unde speră să revină cu maximum de puncte. Reșițenii au un moral excelent și o altă forță față de cea din tur. Echipa din Banat vine după un joc câștigat cu una dintre cele mai bune echipe din divizie, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, în timp ce HCM Sighișoara a pierdut la Târgu Jiu.
Partida HCM Sighișoara – CSM Reșița este programată duminică, 11 martie, de la ora 18:00, în sala “Radu Voina” din Sighișoara și va fi arbitrată de cuplul Moldovan / Stan din Mureș.
În momentul de față în clasamentul Diviziei A, seria B, conduce CSM Oradea cu 36 de puncte, urmată de CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu cu 30 de puncte și CS Universitatea Cluj cu 24 de puncte. CSM Reșița este pe 9 cu 12 puncte, iar HCM Sighișoara este pe 7 cu 15 puncte.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.