CSM Reșița “a dat de pământ” cu Becicherecu Mic!


CSM Reșița a reintrat astăzi în febra jocurilor oficiale. În primul meci din acest an, ce a contat pentru etapa a II-a din cadrul Ligii a III-a, seria a IV-a, rossonerii au defilat fără greșeală, arătând ca o echipă din altă galaxie. 11 goluri au marcat jucătorii lui Oprița în poarta formației Becicherecu Mic.
CSM Reșița a jucat astăzi în fața propriilor fani, și nu a făcut-o deloc rău. Lumea parcă a venit cu alt elan la stadion, parcările fiind aproape neîncăpătoare pentru cei prezenți astăzi în Valea Domanului. Oprița a dat un alt suflu echipei bănățene, care astăzi a arătat un joc frumos pentru publicul prezent.
În etapa a II-a, în fața fanilor, Reșița s-a duelat cu ultima clasată, Becicherecu Mic. Rossonerii nu și-au subestimat adversarul. Oprița nu i-a iertat pe timișeni. Reșițenii au fost montați astăzi pe multe goluri, și le-a ieșit. La 11 s-au oprit, după ce la pauză au condus 4 – 0. Becicherecu nu s-a apropiat de poarta lui Zimmi.
“Sunt mulțumit de rezultat, de joc, de atitudine, pentru că, la un asemenea meci, câteodată e greu să-i faci pe jucători să se concentreze la maxim. Asta am ținut toată săptămâna să le spun, și astăzi în ziua meciului, să trateze fiecare meci la fel, să nu-i subestimeze pe adversari, chiar dacă veneau cei de pe ultimul loc. Le-am spus să înscrie atât cât se poate, să nu oprească motoarele până fluieră arbitrul, să jucăm la fel pe toată durata partidei. Chiar dacă aș mai fi vrut câteva goluri, sunt mulțumit. La pauză i-am certat puțin, pentru că 4 – 0 nu era un scor care mă mulțumea. Le-am spus că nu se știe cum va conta golaverajul la final și trebuie să tratăm serios fiecare meci. Unde putem da goluri multe trebuie să ne concentrăm și să dăm atâtea câte se pot da”, a declarat principalul din Valea Domanului, Daniel Oprița.
Lucrurile merg spre bine și cu adversarii. Șirineasa s-a încurcat astăzi.
“Șirineasa a făcut egal acasă. Dacă făcea și Lugoj egal cu Craiova, era o etapă perfectă pentru noi. În unele momente jocul nu ne-a ieșit pentru că nu ne-am antrenat decât o dată pe iarbă, în această perioadă de pregătire. S-a văzut puțin că ne-am antrenat pe sintetic. Terenul, chiar dacă din afară a arătat destul de bine, când intri pe teren e destul de moale, îți intră piciorul, e greu să împingi, dar sper ca săptămâna asta să facem antrenamente pe iarbă, să ne lase și vremea, și ușor, ușor să ne intrăm în ritm”, a încheiat Daniel Oprița.
Următoarea etapă, CSM Reșița merge la Centrul Național de Pregătire Timișoara, într-un joc fără miză.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.